Tavle

Tyskland modtog i januar i år 91.671 asylsøgere. Fortolkningen af dette tal falder noget mærkværdigt ud hos forskellige medier. Det hedder således hos både hos Fyens Stiftstidende og TV2, at det kan betyde 1,1 millioner asylsøgere i hele 2016. Jo, det er skam også rigtigt, hvis man ganger det nævnte antal med årets måneder, som er 12. Det giver nemlig 1.100.052 asylsøgere for nu at få dem alle sammen med.

Samtidig skriver TV2 dog, at asylsøgertallet for januar 2015 var på 32.339, altså ‘kun’ lidt over en tredjedel af tallet for januar 2016. Beregnet på denne måde vil tallet vist nok blive ikke så lidt højere end 1.100.052 asylsøgere. I så fald hedder det snarere 3 millioner i år.

Jeg vil ikke botanisere yderligere i disse tal og i stedet konstatere, at mediernes dækning af forholdene er forbløffende. Både på den ene og på den anden måde. Asylsøgertal i folkevandringsklassen får i reglen kun konstaterende omtale. Bevares, der er undtagelser, som da repræsentanter for det dydige Danmark hos Dansk Flygtningehjælp, Dansk Røde Kors og dagbladet Politiken for nogle måneder siden ligefrem advarede om, at det danske og de europæiske velfærdssamfund ikke vil kunne bære den økonomiske byrde af denne tilstrømning. Men billedet er ellers næsten enstonigt. Asylsøgerne, uanset hvor mange de er, registreres blot som et uafvendeligt faktum. Europa må tage imod. Det er det, vi er her for, synes devisen at være.

ANNONSE

For det andet har jeg nu læst et større antal artikler, bl.a. i Weekendavisen, der fortæller mig, at kansler Angela Merkel er hårdt presset af sine egne i CDU og endnu mere af søsterpartiet i Bayern, CSU, og sågar også af SPD, den socialdemokratiske regeringspartner i landet, der i snart 11 år har haft en regering bestående af partier fra begge fløje, hvilket vist ikke kan siges at være demokratisk sundt i længden, hvis politik ellers skal handle om at dele sig efter anskuelser.

Nå, Angela Merkel er altså truet på brødet, siger nogle. Det er jo opløftende. Det kan derfor undre, at der tilsyneladende ikke sker noget som helst andet end en accelerering af en i forvejen yderst alvorlig situation, hvor Europa er udsat for en folkevandring med stadigt voksende hastighed.

Bundlinjen bliver vel nærmest, at det skal blive meget værre, før realiteternes verden begynder at dæmre for vore bestemmende politikere. De faktiske forhold i jernindustrien er desværre også kun nået ud til en begrænset del af den tyske befolkning, og det samme kan man sige om en række andre europæiske vælgerfolk. Medierne er hjælpsomme med at forsinke processen.

Hvis man til gengæld tror, at alting er italesættelse, vil man blive klogere, med mindre man overvejer at købe en propelhat. Venter Tyskland og andre meget længere med at reagere ved at lukke grænserne for yderligere tilstrømning, vil vi gå spændende og uhyre interessante tider i møde.

ANNONSE

10 svar til “Bundlinjen bliver vel nærmest, at det skal blive meget værre, før…”

 1. Britta Due Andersen siger:

  “det skal blive meget værre, før realiteternes verden begynder at dæmre for vore bestemmende politikere.”
  Ja, se på Sverige – Der er først, da det ser helt kaotisk ud, at de kan foretage en kovending, uden medierne hænger politikerne ud for at være racister mv.
  Vi i Danmark / Europa skal åbenbart være ved at drukne, før det er “tilladt” af eliten at ændre kurs.

 2. Ung Konservativ siger:

  Frygteligt perspektiv for Europa.

 3. Ung Konservativ siger:

  Morten Uhrskov er en klog mand. Læs gerne hans to bøger “Et delt folk” og “Indvandringens pris”. Eller se på det parti, han leder. Dansk Samling. http://www.dksamling.dk

 4. Johnson siger:

  Se på Merkel, som en fjantet skolepige får hun taget et ‘selfie’ med en migrant, der sådan lige vupti er blevet tysker – det er jo sygt det hun foretager sig.

 5. Gad vide hvor mange millioner migranter der skal komme til Tyskland, før Frau Merkel kaster håndklædet i ringen. Det er da vist godt man ikke er tysker 😮

  • Ung Konservativ siger:

   Hun skal smides ud. Som Mark Steyn siger: “nogle gange kan en gal tysk pilot lukke sig inde og låse cockpittet, imens piloten styrer passagerflyet ind mod en klippe.” Den pilot skal ud af det cockpit og Merkel skal ud af sit embede. Desværre er der vidst først valg i 2017…

 6. Ole K. Ersgaard siger:

  Morten Uhrskov rører ved noget meget, meget essentielt.
  Det Europa har oplevet de sidste par år er jo kun en marginal fortrop for en egentlig folkevandring primært fra muslimske lande i Mellemøsten og Afrika, der så småt kommer i gang allerede i år.
  Og tilstrømningens konsekvenserne bagatelliseres af handlingslammede EU-politikere/danske politikere – de såkaldte politisk korrekte – uagtet, at der har været fremsat ganske mange kvalificerede (og dokumenterede) advarsler om dette de sidste 25 – 30 år.
  Alene i forårsmånederne i år forudser fx Røde Kors i Bulgarien, at der ankommer 3-4 millioner “flygtninge”* (flygtninge og migranter).
  Det svarer jo til at det enkelte EU-land i gennemsnit skal modtage 125.000 – et tal, der erfaringsmæssigt bliver dobbelt så stort pga. efterfølgende familiesammenføringer.
  Venstreregeringen opjusterede sin vurdering i 2015 flere gange og så sent som primo november lød tallet på 15.000. Der ankom godt 21.000. En fejlvurdering på 40%.
  Gør det tilsvarende sig gældende i år, hvor Venstreregeringen siger 25.000 – bliver det til 35.000. Men som nævnt, ganske meget peger på tallet bliver væsentligt højere.
  Og den indførte grænsekontrol “light” v/den dansk tyske grænse (d. 4. januar) har jo ingen nævneværdig effekt, hvis nogen overhovedet.
  Artikler i danske medier har i februar endda haft overskrifter som fx “markant fald i antallet af asylansøgere” – og det er jo manipulering af virkeligheden.
  Tallet for december 2015 er nemlig anvendt til sammenligning med tallet for januar 2016!
  Skulle talene være sammenlignelige ville man jo have sammenlignet januar 2015 (her kom 694) med januar 2016 (her kom1.399)!
  Altså over dobbelt så mange i år!
  Og hvad ville en rigtig overskrift så have været?
  “Det vælter ind i Danmark med asylansøgere – grænsekontrollen virker ikke”!

  Den tidligere libyske diktator oberst M. Gaddafi har jo engang udtalt, at Europa ikke skal besejres med krudt og kugler, men med barnevogne”!
  En forudsigelse der kommer til at blive virkelighed hurtigere end mange lige forestiller sig, hvis bremserne ikke slås i meget, meget hurtigt i for den ukontrollable tilstrømning fra primært Mellemøsten og Afrika.

  I modsat fald kan Europa/Danmark se frem til en udvikling, der betyder tiltagende islamisering og afrikanisering. Og konsekvenserne….tja? Går det så ikke som vist i videoen – “Muslimsk invasion af Europa” **!
  *
  http://www.novinite.com/articles/172772/Bulgarian+Red+Cross%3A+3-4+Million+Refugees+Expected+to+Reach+Europe+in+Spring

  **Muslimsk invasion af Europa:

  https://www.youtube.com/watch?v=9Ztp2GWOrck

 7. FelixKrull siger:

  Nå, Angela Merkel er altså truet på brødet, siger nogle. Det er jo opløftende. Det kan derfor undre, at der tilsyneladende ikke sker noget som helst andet end en accelerering af en i forvejen yderst alvorlig situation, hvor Europa er udsat for en folkevandring med stadigt voksende hastighed.

  Hun kan jo vaere ligeglad med tyskerne, da hun alligevel skal vaere kommissionsformand.

 8. Peter Buch siger:

  https://www.youtube.com/watch?v=F3UA6fSgONc
  Glimrende 10 minutters sammensat video.