Hovederne på bloggen

“Modstanden mod de blå er forståelig: Man har en masse følelser, men hverken viden eller deduktive evner til at overbevise modparten om, at man har ret.

Når disse følelser tilmed er en del af ens dyrebare selvopfattelse, er det en kamp om liv og død at holde den fri for skrammer. Spørger man således til voldtægter begået af indvandrere, til terrorens ophav, til parallelsamfund og tab af frihed, får man sinkeagtige floskler og racismeanklager som svar.”

Eva Selsing mener at Det Snakkende Mellemlags hang til defamering og udskamning af indvandrings- og islamkritiske borgerlige ved at trække racismekortet lakker mod en snarlig ende. Der klæber efterhånden et stigma af tom uvidenhed ved de kulturrelativistiske efterplaprere, der trækker bemeldte R-kort – det har de bedre begavede i segmentet spottet. Ikke fordi det egentlig er forkert – men fordi det virker vulgært. Læs Eva Selsings indlæg og overvej, om det dybest set gør en forskel:

http://www.b.dk/kommentarer/racisme-kortet-er-den-nye-tabermarkoer

ANNONSE