Nyt

Islamist-gruppen ‘Nok er nok’ negligerer politisk chikane, Facebook, 15. oktober 2021

Forleden bragte Jyllands-Posten et interview med en studerende, der følte sig stødt over Generation Identitær-klistermærker. I dag holdt BT mikrofonen for den 24-årige iraker Munati Fadel Al Yassery, der var så ligeglad med en ‘Fuck Islam’-banner, at hun tog en selfie med den, lagde billedet op i Middelfart-gruppen, og nu udtaler sig til BT om samme.

Jeg har tidligere blogget om chikanen mod Nye Borgerliges Malte Larsen. Eva Agnete Selsing kommenterer i Berlingske – Hvorfor er der ingen, der siger noget, når borgerlige unge bliver chikaneret?

“Det er mere end sigende, at de borgerlige unge tilsyneladende er overladt til sig selv i mødet med parallelsamfundets aggressive tropper.

De voksne ved arrangementet var fraværende. Men det var medierne også. I skrivende stund, mandag morgen, har dækningen været mere end beskeden. Et lille morgenindslag i radioen samt et kort referat af Malte Larsens opslag i noget lokalavis. Et par mikronichemedier vil vist også nævne det. Altså omtrent ingenting.

Lad os lave et tankeeksperiment til illustration af problemet. Forestil dig, at et medlem af det islamiske parallelsamfund var aktiv i ungdomspolitik, og at vedkommende blev udsat for det samme som Malte Larsen, men hvor angriberne var en gruppe af aggressive, danske unge. Hvad ville der ske?

Det ved alle og enhver: Det ville være i de landsdækkende medier, inden man kunne nå at sige ‘fredens religion.’ Journalisterne ville indhente bekymrede udtalelser fra eksperter om, hvordan ‘racismen’ blandt danske unge åbenlyst var i vækst, og at det ville være nødvendigt med lovindgreb, mere overvågning og censur af de sociale medier etc.

Politikere – både røde og blå – ville lægge vrede selfies op og harmes over dette angreb på vores demokrati og de unges ret til fri, demokratisk dannelse. Måske ville politiet også blive involveret…

Intet af dette er sket efter chikanen mod Nye Borgerlige Ungdoms repræsentant. Og hvorfor ikke?

… Episoden i Ringsted er emblematisk for alt dette. At den ikke får nogen opmærksomhed fra hverken medier eller politikere bør bekymre os alle.”

ANNONSE

Mest læst