Kommentar

Søren Pind er en dreven politiker. Når han spiller Breivik-kortet ved han hvad han gør. Han slår modstanderne under bæltestedet.

Politikere af Pinds type anser sig selv for at være anstændige. Alligevel holder de sig ikke tilbage. Pind siger at han har set udslag af “trumpisme” i dansk politik denne sommer sommer. Hvad skal man så kalde hans eget udspil?

Den samme brændemærkning har været Merkels svar til Pegida, Camerons til UKIP, holdningen til Frihedspartiet i Holland osv: Man nægter at anerkender modstanderen som politisk legitim. Når disse partier som forsøger at deltage i det parlamentariske system, får sådanne betegnelser på sig, hvad forventer man så sker?

Man rykker tæppet væk under fødderne på dem. Er ikke det det samme som at åbne døren for dem der ønsker udenomparlamentariske løsninger?

Hvordan kan man hævde at være mod polarisering når man fører krig mod den nye legale højrefløj?

Grunden er at man ikke har nogle svar på de problemer som den nye højrefløj tager op.

Terror-sommeren har øget opslutningen om disse partier. Det er ind i denne situationen at Pind påstår at kritikerne på højrefløjen kan skabe nye Breivik’er.

Hvor mange har der været de sidste fem år siden Utøya? Man klynger sig nu til at Ali David Sonbaly, en tysk-iraner, kan have været højreradikal. Beviserne vi hidtil har set har været tynde. Det er åbenbaret at man har et stærkt behov for at finde nogle voldsmænd på højrefløjen for at regnestykket skal gå op.

ANNONSE

Men det mest påfaldende ved den politiske udvikling i Europa de senere år har været fraværet af hjemlig reaktion på muslimsk vold. Det nævner Pind ikke. Han er ude i et ærinde, nemlig at forsvare sig.

Pind sidder fast mens jihad ruller ind over den vestlige verden. Pind sidder med ansvaret. Han opruster politiet og sikkerhedstjenesterne. Men det kommer ikke til at afværge jihad. Og det kan kun minde befolkningen at vi er i krig.

Hvis Vesten skal genvinde initiativet må der sættes grænser for islams ekspansion i Europa. Men det man foretager sig nu er bagateller. Og når man ser hvor stor modstand selv beskedne forslag som lovgivning mod hadprædikanter udløser, forstår man at det er op ad bakke.

Alligevel vækker selv de små tiltag modstand. Alle forsøg på roll-back vækker modstand som niqab-forbud, og burkini-forbud på strandene. Islam er trængt så dybt ind i de europæiske samfund at dens repræsentanter ikke finder sig i at der sættes grænser for dem.

De har fortsat støtte fra en betydelig del af establishment, typer som Pind og Løkke Rasmussen. De fløjter i mørket.

Forsøget på at stemple højrefløjen som farlig, er latterlig. Ja, der findes en underskov af væmmelig debat på nettet. Det er ikke noget nyt. Men hvad med opfordringer til sharia og islamisering på danske netsteder? Faktum er at danske medier og politikere selv har blåstemplet at imamer åbenlyst går ind for sharia.

Det er ikke stemmer som Katrine Winkel Holm og Eva Agnethe Selsing der polariserer. Det er Pinds måde at behandle politisk uenighed på. Han går ind i en meget spændt politisk situation og lægger skylden på dem som vover at se hvad der foregår.

Pind fornemmer at han taber. Han spiller det sidste kort han har igen: Breivik.

Det er ynkelig.

http://politiken.dk/indland/politik/ECE3348897/pind-gaar-til-angreb-paa-hoejrefloejen/

ANNONSE

2 svar til “Sidste kort”

 1. Charles Nielsen siger:

  Det der skaber nye Breiviker er:
  1. Frustrationen over at politikerne ikke vil rette sig efter grundloven eks §67.
  2. Frustrationen over regeringens forsatte slesken for Der frau Merkel og hendes fejlslagen politik.
  3. Frustrationen regeringens uansvarlige indvandringspolitik.
  I Norge var det stortingets uansvarlige indvandringspolitik, der førte til breiviks handlinger. Nu er Jens Stoltenberg Nato´s Generalsekretær, Han er muligvis godt klar over at han har lavet lort nok i Norge.
  4. Folketinget er blevet advaret rigtig mange gange, af både andre og jeg. Vi alle har da også fået et høflig, dog et standardsvar til bage.
  Svaret Var som altid: (Tak for deres holdninger, de er nu til fremlæggelse i folketingets læsesal. Venlig hilsen Sekretæren)
  Så dermed steg Frustrationen ret voldsom.
  5. Frustrationen over at Venstre og dermed regeringen ignorerer og fortier befolkningens ønsker, trods det de er ansat til at fremme landets og danskernes interesse. Men bekæmper Danskheden i stedet.
  6. Frustrationen over at der er omkommet en person, fordi en flise er kastet ned fra en Motorvejsbro. Dette kan tilskrives Regeringens og Søren Pind´s manglende dømmekraft og følgerne af den uansvarlige indvandringspolitik´s. (Kaldes Regeringens kulturberigelse)
  7. Frustrationen over at Regeringen er så stupid ved ikke at se de over 50 år gamle FN konventionen og resulationer efter i sømmene. De er alle utidssvarende.

  8.9.10. Osv Osv.

  Pindsvinet har noget i vente.
  https://youtu.be/5QAMhdqmSb0
  EUROPE MIGRANT CRISIS: Wake up Germany (Aufwachen Deutschland!)

  Man kunne jo fremsætte et forslag.
  For hver bil der bliver brændt af her i Danmark, eller en sten fra broen, bør der brændes et skadedyr eller to af, eller et af Satans bedehuse.

  • Charles Nielsen siger:

   Om Kort tid kan Justitsminister Søren Pind godt pakke sammen og skride.

   EEN der SKAL ses.
   Ikke bør men SKAL.
   https://vimeo.com/179235598
   Tryk på det blå, så kommer den. !! 🙂

   Al vidre snak er overflødig, vi skal til vaflerne.
   De var så resultatet af den uansvarlige indvandringspolitik.