Nyt

Sjællandske Nyheder fortæller, at en politipatrulje tidligt søndag morgen stoppede en 17-årig syrisk asylansøger på cykel på Nymøllevej i Allerød. Blot et par kilometer fra Sandholmlejren.

Da asylansøgeren så politiet forsøgte han at undslippe ind i en skov, men blev dog stoppet. På cyklen havde han hele 18 bærbare pc’ere og 11 iphones. Den 17-årige blev søndag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Lyngby, der valgte at varetægtsfængsle ham til den 18. februar. Han er ifølge Sjællandske Nyheder sigtet for tyveri og indbrud på et ukendt sted.

En talsmand for Nordsjællands Politi fortæller, at de 18 pc’ere har fortløbende serienumre, og hermed formentligt er et stjålet samlet fra en virksomhed. Fængslede har folkeregisteradresse i Sandholmlejren.

ANNONSE

5 svar til “Allerød: 17-årig syrisk asylansøger anholdt tæt på Sandholmlejren med ’18 bærbare pc’er og 11 iPhones’”

 1. emmagad siger:

  Persona non grata, det er nok for meget at håbe på udvisning omgående af den kriminelle korandyrker og man kan ligeså godt erkende at gangsteren repræsentere flertallet af de ulovlige velfærdsmigranter, forbyd islam i Danmark.

 2. Johnson siger:

  Ah c’mon, manden er jo ikke nødvendigvis kriminel, bare fordi han godt vil ha’ lidt ekstra back up.

 3. Per T siger:

  Og den eneste grund til han blev stoppet var sikkert fordi han kørte uden lys på cyklen…… DET er nemlig en forbrydelse politiet har resourcer til at opklare…sammen med fotovognene naturligvis

 4. Rune Hansen siger:

  Hvor havde han fået cyklen fra?