Nyt

Carlsensvej, Køge; Foto: Maps

Sagen er omtalt i notitsform i Sjællandske Nyheder og Lørdagsavisen Køge, og der kommer ingen offerinterviews på live-tv, endsige landsdækkende debat om hvorfor danskere skal udsættes for den her slags overfald. Fra Døgnrapporten for Midt- og Vestsjællands Politi – Ung mand frarøvet ur og kasket – Carlsensvej, Køge.

“Kl. 01.34 fik politiet et alarmopkald fra to 17-årige unge mænd fra Haslev, som var blevet overfaldet af en gruppe unge på Carlsensvej i Køge. Den ene 17-årige var blevet slået i ansigtet flere gange og sparket gentagne gange på kroppen, mens han lå ned. Han blev herefter frataget sit ur og en kasket, hvorefter gruppen af unge løb fra stedet.

De to 17-årige var på vej fra Søndre Havnevej mod Køge station, da de i krydset ved Carlsensvej blev passet op af gruppen af unge, som herefter overfaldt den ene unge mand og fratog ham hans kasket og armbåndsur. Han blev efterfølgende undersøgt på skadestuen, men havde ikke pådraget sig livstruende skader.

Gruppen af unge mistænkte beskrives som: 10-15 unge mænd af anden etnisk herkomst end dansk. Iført mørkt tøj og ansigtsmaskering og en bar en kasket. Efter overfaldet løb gruppen i nordvestlig retning mod Køge Station.

Politiet søgte i området efter mistænkte, men fandt ikke frem til nogen. …”

“Tillykke til alle dem der i dag får statsborgerskab – ville ønske det var mange flere Rødt hjerte #dkpol” (Rosa Lund, Twitter, 1. juni 2021)

 

ANNONSE