Nyt

Århus Stiftstidende fortæller, at en 28-årig mand, der søndag morgen luftede sin Chihuahua ved Grøfthøjparken i Viby, blev antastet af fire udlændinge, der nedladende kommenterede hundens størrelse. Han forsøgte at beskytte hunden, men blev slået ned, og modtog 10-15 spark og slag i ansigtet. Et klassisk eksempel på territoriehævdende dominanskriminalitet, begået af det avisen betegner som ‘fire danske mænd med udenlandsk udseende’. Politiet fortæller, at personerne alle var 25-30 år gammel, tre af mellemøstlige herkomst, den sidste østafrikansk af udseende.

Flere detaljer på Stiften.dk

“Manden gik for sig selv med sin hund, en chiuaua, søndag morgen ved 8-tiden ved et stisystem ved Grøfthøjparken i Viby, da fire danske mænd med udenlandsk udseende antastede manden og kom med hånelige kommentarer til den lille hund.

Der blev, ifølge Østjyllands Politi, sagt noget i retning af, ‘vi sparker din lille rotte’, hvorefter manden forsøgte at beskytte hunden.

Det fik en af de fire mænd til at slå hundeejeren i jorden med et knytnæveslag i ansigtet. Fra jorden forsøgte manden fortsat at beskytte hunden, men det stoppede ikke de fire gerningsmænd, der tildelte manden yderligere 10-15 slag og spark i ansigtet.”

ANNONSE

Ét svar til “Århus: 28-årig hundelufter umotiveret angrebet af fire udlændinge – “… vi sparker din lille rotte””

  1. Ole K. Ersgaard siger:

    Endnu et uacceptabelt eksempel på, hvad utilpassede personer med anden etnisk baggrund render rundt og laver! Det varer næppe ret meget længere før befolkningen siger nok er nok. Og det er der næppe ret mange personer, der ønsker?

Mest læst

Et billede siger mere

Vor tids paria