Kopierede/fra hoften

Flere danskere har undret sig over, at politikeren og partilederen Rasmus Paludan har været udelukket fra at deltage i Folkemødet på Bornholm.

Rasmus Paludan fra Stram Kurs må ganske enkelt ikke opholde sig på det område, hvor Folkemødet bliver afholdt.

Nu kommer der en mulig forklaring på den åbenlyst antidemokratiske handling, der ekskluderer Paludan fra en grundlovssikret forsamling.

1. februar 2023 tiltræder Peter Christiansen som direktør for Folkemødet.

Rasmus Paludan bliver nægtet adgang til Folkemødet på Bornholm i juni 2023. Det samme forbud gælder Folkemødet i juni 2024.

Men hvem er Folkemødets direktør, Peter Christiansen?

Den 57-årige Peter Christiansen har en dunkel fortid med politisk vold på den yderste venstrefløj.

I 13 år var Peter Christiansen medlem af den ultravoldelige BZ-bevægelse i København. Her blev der smidt med brosten, brandbomber og andet livsfarligt kasteskyts. I dag går bevægelsen under navnet ‘de autonome’.

Politibetjente blev fysisk og psykisk invalideret af de voldelige kampe med BZ’erne, der strakte sig over mange år.

I Berlingske kan man læse, at Peter Christiansen “har været i slagsmål med politiet, mens han var BZer”.

Og Peter Christiansen indrømmer, at han deltog i den afstumpede gadevold:

“Hver gang jeg har været oppe at slås med politiet, var det, fordi jeg kæmpede for de svage og i den gode sags tjeneste,” fortæller Folkemødets nuværende direktør i efteråret 2020.

Folkemødets direktør er altså optændt af en voldelig politisk ideologi, der retfærdiggør angreb og overfald på de myndigheder og meningsmodstandere, der står i vejen for Peter Christiansen.

I oktober 2016 skrev Peter Christiansen, at “det passer ikke”, at BZ-bevægelsen “endte i vold og selvdestruktion”.

Peter Christiansen understregede, at de voldelige optøjer og BZ-aktivismen var “meningsfuldt og vildt”.

I det hele taget virker det som om, at Peter Christiansen ikke forstår den vanvittige vold, der omsluttede hans medlemskab af BZ-bevægelsen i 1980’erne og 1990’erne.

“BZ var en oprørsgruppe, der var drevet af en enorm kærlighed til liv,” udtaler Peter Christiansen i efteråret 2020.

BZ-bevægelsens ofre er mange. Her er blot et eksempel.

I 1988 bliver den dengang 26-årige betjent, Helle Schmidt, overfaldet af en gruppe BZ’ere. Den kvindelige betjent bliver slået med en ‘metal’-genstand i nakken og synker sammen.

I dag er Helle Schmidt lænket til en kørestol – takket være BZ-bevægelsen. Det vides ikke om, Folkemødets nuværende direktør deltog i overfaldet på betjenten Helle Schmidt. Men Peter Christiansen indrømmer, at han har “været oppe og slås med politiet”.

ANNONSE

I maj 2022 er der endnu et tegn på, at Peter Christiansen er tilhænger af ulovlige metoder – når blot den mangeårige BZ’er får opbakning til sin sag.

Peter Christiansen nægter at tage afstand fra klimaaktivister, der overtræder dansk lovgivning og begår ulovlige handlinger.

“Civil ulydighed (kriminalitet, red.) kan i nogle tilfælde være det rigtige politiske greb og et rigtigt politisk værktøj,” udtaler Peter Christiansen.

I februar 2023 får Folkemødet på Bornholm så en rabiat politisk aktivist i direktørstolen. Demokratiets vogter er en åbenlys antidemokrat.

I tiden op til Folkemødet i sommeren 2024 erklærer Peter Christiansen, at de rabiate Palæstina-aktivister har en “meget, meget ædel sag”.

På Peter Christiansens Facebookprofil myldrer det frem med Israel-kritiske opslag i kølvandet på det islamistiske Hamas-terrorangreb på Israel 7. oktober 2023.

Tre uger efter Hamas’ terrorangreb på hundredvis af jøder skriver Peter Christiansen i et Facebookopslag, der sætter Israels militærkampagne i kontekst med alle andre voldelige konflikter i verdenshistorien. Peter Christiansen lægger et billede af en Palæstina-demonstration på Christiansborg Slotsplads op og skriver:

“Ifølge Israels egne opgørelser er der i omegnen af 25-30.000 Hamas-medlemmer under våben. Altså cirka en procent af befolkningen i Gaza. Hvordan det internationale samfund giver samtykke til at terrorisere, traumatisere og dehumanisere 2,3 millioner er et af verdenshistoriens største svigt.”

Peter Christiansen bagatelliserer terrorgruppen Hamas’ indflydelse og bakker op om Palæstina.

Det skal sættes sammen med, at Peter Christiansen kort efter sin tiltræden i direktørstilling sagde, at han drømmer om et mere spraglet folkemøde, hvor der er plads til aktivisme.

Lad os i denne sammenhæng huske på at partilederen og politikeren Rasmus Paludan har fået forbud mod at opholde sig på Folkemødets område.

Rasmus Paludan og Stram Kurs fik 1,8 procent af stemmerne ved folketingsvalget i 2019.

Direktør Peter Christiansen sender en mail ud til alle Folkemødets debatarrangører, hvor de bliver rådet til at invitere potentielle debatsabotører og Palæstina-aktivister op på scenen for at give dem taletid. Også i de debatter, der overhovedet ikke handler om Israel, Palæstina, terror eller krig.

En tidligere kollega til Peter Christiansen beskriver Folkemødets direktør som værende “fastlåst i den alleryderste venstrefløj”.

Det hele handler om, at venstreekstremister får greb om magten i samfundets top.

Berlingske har talt med en anonym kilde, der en del af Foreningen Folkemødet.

Journalisten spørger om, Folkemødet vil ansætte en person fra den yderste højrefløj.

Svaret er klart og ligefremt: “Nej. Det er det ærlige svar.”

Samme kilde beskriver Folkemødets nuværende direktør som værende en del af den yderste venstrefløj.

Danskerne tror, at de lever i et åbent og demokratisk samfund. Intet kunne være mere forkert.

Demokratiet og frihedsrettighederne gælder de, der hylder venstrefløjens absurde tankesæt, hvor man retfærdiggør vold, gadekampe og trusler.

Den mangeårige voldsaktivist, Peter Christiansen, kan sætte sig i direktørstolen, der giver et prangende afkast på lønkontoen. Han er inde varmen.

Rasmus Paludan er ude i kulden. Partilederen vil ikke underkaste sig venstrefløjens pro-islamiske paroler om globalisering og pivåbne grænser mod Stormellemøsten.

Demokratiet på Folkemødet er en illusion.

ANNONSE