Kopierede/fra hoften

Tv-direktøren Thomas Heurlin står bag Danmarks Radios dokumentarserie ‘Sexisme i musikbranchen’. En udsendelse som flere iagttagere vurderer som værende “venstreorienteret” i sit udtryk.

Seerne ved ikke, at DR’s dokumentarist Thomas Heurlin er uddannet som partisoldat i Sovjetunionen. En politisk karriere, der kulminerer i en forrået og voldelig adfærd.

“I stedet for de der lidt kedelige trotskister eller venstresocialister,” siger Thomas Heurlin og ydmyger andre fraktioner på den yderste venstrefløj.

Hvorefter den erfarne tv-mand åbner op for sin dunkle fortid: “Så var vi jo hele tiden ude og slås.”

I 1980’erne får Thomas Heurlin fine kommunistiske eksamenspapirer fra en såkaldt ‘Lenin-skole’ i Moskva efter et års kommunistisk skoling i den sovjetrussiske hovedstad.

Den dengang 23-årige Thomas Heurlin får udleveret falske dokumenter fra den frygtede agent- og efterretningstjeneste, KGB.

KGB er en organisation, der dræber, overvåger og mishandler borgerne i Sovjetunionen – og senere i Rusland.

I 1991 indrømmer den daværende KGB-chef, at 4,2 millioner mennesker har været ofre for politiske udrensninger i Sovjetunionen mellem 1920 og 1953.

Vi ved, at den nuværende russiske præsident Vladimir Putin arbejder for KGB, da Thomas Heurlin får udleveret de falske dokumenter fra efterretningstjenesten i 1982.

Dokumenterne skal foregive, at den danske tv-mand har en fin universitetsuddannelse. Det hele er et fordækt skalkeskjul.

I dag har sikkerhedstjenesten KGB skiftet navn til FSB. FSB er en absolut magtfaktor i Putins russiske diktatur.

Seks år efter den kommunistiske uddannelse i Moskva begynder Thomas Heurlin sit arbejde for Danmarks Radio. Et samarbejde, der kulminerer i dokumentaren ‘Sexisme i musikbranchen’ i sommeren 2024.

Thomas Heurlin leverer også andre programmer til Danmarks Radio. Han tjener mange penge.

I juli 1995 stifter Thomas Heurlin tv-firmaet Koncern Film og TV sammen med blandt andet vennen Anders Riis-Hansen.

Både Thomas Heurlin og Anders Riis-Hansen har en fortid i DKP – Danmarks Kommunistiske Partis ungdomsbevægelse, der går under forkortelsen DKU.

Anders Riis-Hansen, der dengang er i begyndelsen af 30’erne, har en fortid som tv-vært i Danmarks Radios børne- og ungdomsafdeling, der er berygtet for sin politiske slagside, der hælder mod den yderste venstrefløj.

Anders Riis-Hansen er kendt fra DR’s børneprogram ‘Femmeren’, hvor den unge vært optræder sammen med den ældre kollega, Elith Nørreholm. Elith Nørreholm huskes af mange som den godmodige børnevært, der mindede de unge seere om vigtigheden af cykellygter efter mørkets frembrud.

Både Thomas Heurlin og Anders Riis-Hansen er en del af Danmarks Radios børne- og ungdomsafdeling i 1988, da de populære udsendelser ‘Klub 12’ og ‘Femmeren’ bliver sendt. På daværende tidspunkt er Thomas Heurlin erklæret kommunist.

ANNONSE

Senere er det via Thomas Heurlins egne tv-firmaer, ‘Koncern Film og TV’ samt ‘Impact TV’, at der bliver leveret tv-programmer til de statsejede medier Danmarks Radio og TV 2.

Thomas Heurlin producerer i 2014 en stærkt venstreorienteret programserie til Danmarks Radio, hvor seerne oplever verden gennem øjnene på en tv-vært fra den yderste venstrefløj.

Tv-værten Frank Piasecki Poulsen har en fortid i den ultravoldelige BZ-bevægelse. Han får en kærlighedsrelation til en af de toneangivende kræfter i den venstreradikale organisation – BZ’eren og Enhedslisten-politikeren, Gyda Heding.

Gyda Heding er i dag valgt for Enhedslisten til Københavns Borgerrepræsentation. Gyda Heding har i nyere tid støttet politiske hærværksaktioner fra den autonome bevægelse, der var rettet mod banker og andre virksomheder.

Thomas Heurlin udvælger tv-værten Frank Piasecki Poulsen til DR-serien på trods af hans stærkt problematiske fortid med venstreekstremisme og politisk vold.

Frank Piasecki Poulsen bliver sigtet for et overfald på Dansk Folkepartis Pia Kjærsgaard 24. marts 1998.

Pia Kjærsgaard er taget til københavnerbydelen Nørrebro for at deltage i et interview med Danmarks Radio.

Da Pia Kjærsgaard ankommer til Nørrebro, bliver den kvindelige partileder mødt af en stor gruppe unge og søger ly i en taxa.

Bildøren bliver imidlertid revet op af en voldsparat automon, der tildeler Pia Kjærsgaard slag og spark. Herefter søger Pia Kjærsgaard tilflugt i en nærliggende bank på Nørrebrogade.

Her kan en skrækslagen Pia Kjærsgaard høre Enhedslistens nuværende partileder, Pelle Dragsted, der råber racist efter DF-politikeren.

”Hun skal bare fise af. Hun er racist, og hun har intet at gøre her,” siger Frank Piasecki Poulsen til Danmarks Radio.

Pia Kjærsgaard udpeger Frank Piasecki Poulsen som gerningsmanden ud fra tv-optagelser.

Thomas Heurlins venstreorienterede tv-vært bliver varetægtsfængslet i syv dage for overfaldet på Pia Kjærsgaard.

Frank Piasecki Poulsen erklærer sig uskyldig. Han ender med at blive frikendt, da anklagemyndigheden ikke kan løfte bevisbyrden.

I 2014 kan Danmarks Radios licensbetalere se selvsamme Frank Piasecki Poulsen i en programserie på kanalen DR2, hvor den iltre tv-vært lufter sin røde politiske holdninger.

Thomas Heurlin har sat et af sine mange venstreorienterede aftryk i de danske medier.

Lad os se på Thomas Heurlins gruopvækkende fortid.

Vi ved, at Thomas Heurlin er erklæret kommunist i mindst 17 år.

Den i dag 64-årige journalist og tv-direktør bliver et “passioneret” medlem af DKP – Danmarks Kommunistiske Parti.

Et parti, der har tætte økonomiske og politiske bånd til diktaturet i Sovjetunionen. Mange eksperter drager paralleller mellem datidens Sovjetunionen og nutidens russiske diktatur, der fører angrebskrig på europæisk jord.

Thomas Heurlin begynder som journalist på det kommunistiske ungdomsblad ‘Fremad’, der bliver udgivet af det kommunistiske partis ungdomsgruppering – Danmarks Kommunistiske Ungdom, der også omtales som ‘DKU’.

Senere får Thomas Heurlin et job på den kommunistiske avis ‘Land og Folk’, der er drevet af DKP – Danmarks Kommunistiske Parti. ‘Land og Folk’ bliver delvist finansieret med penge fra det kommunistiske diktatur i Sovjetunionen.

En af Thomas Heurlins kollegaer på den kommunistiske avis er den kendte DR-vært Peter Sten Hansen, der er nyhedsredaktør på det sovjettro medie.

Senere får Peter Sten Hansen en 28 år lang karriere på Danmarks Radio, hvor han er journalist og vært. Licens- og skattebetalerne kan blandt andet høre Peter Sten Hansen bag mikrofonen i det folkekære program ‘Giro 413’.

Thomas Heurlins journalistiske livsbane berører også det senere folketingsmedlem fra Enhedslisten, Frank Aaen.

Den mangeårige Enhedslisten-profil, Frank Aaen, er politisk redaktør på ‘Land og Folk’ fra 1986 til 1989.

Thomas Heurlins kommunistiske karriere udvikler sig undervejs til regulær politisk vold.

Venstreekstremisten Thomas Heurlin fortæller, at han og partifællerne “hele tiden” var “ude og slås”.

De opsigtsvækkende ord falder i et fagforeningsblad i februar 2023, da Thomas Heurlin lægger kortene på bordet og beskriver sin voldelige fortid på venstrefløjen.

Kommunismen som ideologi er gennem historien forbundet til ekstrem vold og drab.

Opgørelser viser, at kommunistiske regimer står bag omkring 100 millioner dødsfald i 1900-tallet. De mange ofre for kommunismen kan relateres til vold, henrettelser, tortur, tvangsarbejde og hungersnød.

Enhedslistens nuværende partileder, Pelle Dragsted, har ligeledes en fortid med kommunisme og politisk vold.

Pelle Dragsted har, ligesom Thomas Heurlin, været en del af DKP – Danmarks Kommunistiske Partis ungdomsbevægelse.

Pelle Dragsted får – i lighed med Thomas Heurlin – en kommunistisk uddannelse i udlandet.

I 1988 bliver Pelle Dragsted optaget på en kommunistisk skole i den østtyske DDR-stat, hvor den senere Enhedslisten-leder uddannes på ‘Basiskursus 1’.

DDR-regimet i Østtyskland blev regnet som en decideret marionetstat, der var kontrolleret af Sovjetunionen. I DDR dræber man borgere, der prøver at flygte til Vesten.

Pelle Dragsteds kommunistskole er placeret i den østtyske by Schwerin, der ligger sydvest for Rostock.

Senere deltager Pelle Dragsted i voldelige fællesskaber på venstrefløjen. Den unge ekstremist bliver anholdt i en bus fyldt med trækøller, jernrør og livsfarlige slangebøsser.

Pelle Dragsted bliver anholdt flere gange. Han ryger omsider i fængsel omkring årtusindskiftet. Senere bakker Pelle Dragsted op om to voldsmænd fra venstrefløjen, der begår et politisk attentat på Danmarks stats- og udenrigsminister.

“Det er helt okay at kaste maling på statsministeren,” siger Pelle Dragsted i 2003.

7. oktober 2023 deltager Enhedslistens palæstinensiske samarbejdspartner DFLP i terrorangrebet på Israel. Et angreb, der koster hundredvis af civile israelere livet. Enhedslisten er med sin økonomiske støtte til DFLP med til at muliggøre terrorangrebet i Israel. I maj 2024 bliver Enhedslisten anmeldt til Københavns Politi for terrorstøtte.

Begge Pelle Dragsteds forældre er aktive i DKP – Danmarks Kommunistiske Parti.

Da Pelle Dragsted bliver uddannet på den østtyske kommunistskole i slutningen af 1980’erne, er Thomas Heurlin stadig en del af kommunistbevægelsen.

Den kendte tv-producent, Thomas Heurlin, har flere gange understreget, at han også i dag sætter sine krydser på stemmesedlen ved Pelle Dragsteds parti, Enhedslisten.

Thomas Heurlin har sagt offentligt, at han brød med kommunismen omkring årene 1989 og 1990. Der passer belejligt med det tidspunkt, hvor Thomas Heurlins karriere hos Danmarks Radio begynder at tage fart.

Men Thomas Heurlin har som Enhedslisten-vælger ikke brudt med den yderste venstrefløj – og sandsynligvis heller ikke med det kommunistiske tankegods samt de forskruede idealer på den yderste venstrefløj.

Enhedslisten fungerer reelt som en ‘partiliste’, der er en sammenslutning af flere underliggende partier.

Et af Enhedslistens nuværende ‘dækpartier’ er Thomas Heurlins forhenværende kammerater hos DKP – Danmarks Kommunistiske Parti.

Thomas Heurlins kommunistiske karriere finder sted på en trist baggrund. En barndom med venstreekstreme idealer og noget, der minder om krænkelser og decideret børnesex.

Thomas Heurlins far, der er professor ved Københavns Universitet, har sex med familiens barnepiger i 1970’erne.

Der er ikke en nøjagtig aldersangivelse af barnepigerne, men på daværende tidspunkt var det ikke unormalt, at unge teenagepiger passede børn. Der kan altså være tale om en voksen mand, der har sex med et barn.

Thomas Heurlins mor, der er beruset af venstrefløjens vinde, forelsker sig i sin venindes 17-årig teenagesøn. Den voksne kvinde har sex med den unge mand, og de flytter sammen.

I dag betragter man en 17-årig dreng eller pige som et barn i juridisk forstand. Det oplyser organisationen Red Barnet.

Noget tyder på, at Thomas Heurlins mor dyrkede decideret børnesex med en venindes barn, hvis man vurderer relationen i et nutidigt juridisk perspektiv.

Red Barnet er i øvrigt styret af Enhedslistens tidligere partileder Johanne Schmidt-Nielsen, der for år tilbage hyrede Pelle Dragsted som sin politiske rådgiver eller såkaldte ‘spindoktor’.

I dag er Pelle Dragsteds kone, Janne Tynell, en del af Red Barnets ledelse, og hun optræder som stedfortrædende generalsekretær, når Johanne Schmidt-Nielsen ikke sidder i chefstolen.

De udsvævende og venstreorienterede forhold i Thomas Heurlins barndomshjem sætter sine spor. Allerede som 13-årig begynder Thomas Heurlin at indtage narko.

Stofforbrug og narkotika bliver en del af Thomas Heurlins voksenliv, hvor den kendte tv-mand løbende indtager ulovlige euforiserende stoffer.

“Jeg tager stoffer og har gjort det længe,” udtaler Thomas Heurlin i 2018.

Narkoforbruget foregår helt op til i dag. I begyndelsen af 2020 rejser Thomas Heurlin eksempelvis til Indien, hvor han indtager “megagode piller”.

Thomas Heurlin specificerer efterfølgende, at han har knyttet forbindelser til narkosælgere, der leverer stoffet MDMA (ecstasy, red.) og kokain på rejsen til Indien.

“Jeg har bevist, at jeg ikke er en junkie,” udtaler Thomas Heurlin til Berlingske i 2020, hvor emnet er narkotika.

Et narkoforbrug i den danske elite er ikke ualmindeligt. Danmarks nuværende kulturminister, Jakob Engel-Schmidt, har haft et større kokain- og narkomisbrug … sideløbende med sin politiske karriere på Christiansborg.

“Jo længere jeg kom ud i tovene, desto dummere beslutninger tog jeg. Et halvt år forinden ville jeg aldrig have drømt om at tage hårde stoffer, men jeg havde brug for at få noget energi,” udtaler Jakob Engel-Schmidt.

Moderaternes Jakob Engel-Schmidt er angiveligt den første kulturminister i Danmark, der har en dom for livsfarlig narkokørsel med kokain i blodet.

I december 2023 bliver Jakob Engel-Schmidt far til en datter. Det er uvist om, de sociale myndigheder har fokus på Jakob Engel-Schmidts nybagte familie, hvor narkomisbrug og vanvidskørsel var faste holdepunkter.

Tv-direktøren Thomas Heurlin er ikke den eneste journalist med tilknytning til Danmarks Radio, der er uddannet i de kommunistiske diktaturer, DDR og Sovjetunionen.

Danmarks Radios markante chef og tv-vært, Naja Nielsen, har en fortid som en del af ledelsen af ungdomsfraktionen hos DKP – Danmarks Kommunistiske Parti.

Naja Nielsen har, ligesom den tidligere partikammerat Thomas Heurlin, været på et kommunistisk skoleophold i Sovjetunionens hovedstad, Moskva.

“Jeg kom på partiskole,” fortæller Naja Nielsen, der senere toner frem som tv-vært på Danmarks Radio.

Det vides ikke om, Naja Nielsen – i lighed med Thomas Heurlin – fik udstedt falske dokumenter fra den sovjetiske efterretningstjeneste KGB, hvor præsident Putin på daværende tidspunkt var ansat.

Naja Nielsen har efterfølgende haft magtfulde lederstillinger i Danmarks Radio i 16 år – ud af en samlet karriere på 21 år hos statsmediet.

Fra 2015 til 2017 er Naja Nielsen nyhedschef i Danmarks Radio.

I dag har Naja Nielsen en lederstilling hos det verdensomspændende medie BBC. Den britiske public service-leverandør har mødt kritik, fordi mediet nægter at kalde den islamistiske terrorgruppe Hamas for ‘terrorister’.

Også Danmarks Radios tidligere programchef og ombudsmand, Jacob Mollerup, har en fortid med de kommunistiske skoler i udlandet.

Den mangeårige DR-chef og journalist, Jacob Mollerup, underviste i kommunistisk tankegang på Marxistisk-Leninistisk Hochschule John Scherer i DDR-havnebyen, Rostock

Jacob Mollerup var, ligesom tv-manden Thomas Heurlin, medlem af DKP – Danmarks Kommunistiske Parti, og han arbejdede som journalist på partiavisen ‘Land og Folk’.

Listen med Danmarks Radio-chefer med tilknytning til kommunismen er endnu længere.

Danmarks Radios forhenværende tv-direktør og tv-vært, Bjørn Beha Erichsen, har også været medlem af DKP – Danmarks Kommunistiske Parti.

Bjørn Erichsen har – i lighed med DR-chefkollegaen Jacob Mollerup – også undervist på en kommunistisk skole i Østtyskland.

Bjørn Erichsen er bror til den tidligere DR-vært Hanne Reintoft og sejleren Troels Kløvedal.

Dermed er Bjørn Erichsen nært relateret til den berømte Beha-familie, der tæller tv-værten Mikkel Beha Erichsen samt sønnerne Emil, Theis og Alfred, der er kendt for deres jordomsejling på TV 2’s sendeflade.

Den mangeårige kommunist, Bjørn Erichsen, blev udnævnt til bestyrelsesmedlem hos netop TV 2 i 2012.

Det var den stærkt venstreorienterede kulturminister, Uffe Elbæk, der på daværende tidspunkt repræsenterede Det Radikale Venstre, der udnævnte Bjørn Erichsen som bestyrelsesmedlem.

Bjørn Erichsen besidder den magtfulde TV 2-post i otte år. Han forlader bestyrelsen i foråret 2020.

TV 2-programmet “Kurs mod fjerne kyster”, hvor Mikkel Beha og familien sejler jorden rundt, får premiere i foråret 2014. På det tidspunkt er sejler-værten Mikkel Behas onkel – ekskommunisten Bjørn Erichsen – en del af TV 2’s magtfulde bestyrelse.

En stor del af familien Beha’s udgifter til jordomrejsen med sejlbåden Havana blev betalt med penge fra TV 2’s populære programserie.

En anden af Danmarks Radios tv-direktører har ligeledes en fortid som venstreekstrem kommunist.

Den mangeårige DR-chef, Jørgen Ramskov, har været medlem af centralkomitéen i Kommunistisk Arbejderparti.

“Jeg fortryder ikke at have været en del af kommunistpartiet i Danmark,” siger Jørgen Ramskov i 2016.

Jørgen Ramskovs chefkarriere hos Danmarks Radio har smykket ham med titler som ‘programchef for DR1’ og ‘redaktionschef for fakta-afdelingen’.

I 2001 bliver Jørgen Ramskov udnævnt til tv-direktør for Danmarks Radio.

Den mangeårige kommunist Jørgen Ramskov afløser en anden mangeårig kommunist, Bjørn Erichsen, på posten som Danmarks Radios tv-direktør.

Man skal ikke være hemmelig KGB-agent for at se det kommunistiske mønster, der gennemsyrer Danmarks Radios fundament og Thomas Heurlins tv-karriere.

Nu skulle man tro, at Thomas Heurlins blakkede fortid med kommunisme og politisk vold ville være en hæmsko.

Men nej, Thomas Heurlin er tværtimod blevet hædret – trods sin venstreekstreme fortid.

I 2022 overrækker en applauderende mediebranche den fornemme hæderspris ‘Årets Otto’ til Thomas Heurlin for hans journalistiske meritter i tv-verdenen.

Hædersprisen er opkaldt efter Danmarks Radios underholdningslegende, Otto Leisner.

Thomas Heurlin får prisen, selvom han få år tidligere har stået bag grove krænkelser mod blandt andet unge kvinder i tv-direktørens eget firma, Impact TV.

Ved en julefrokost i 2017 tager Thomas Heurlin sit tøj af. Den nøgne tv-chef fremviser sine glatbarberede kønsdele og baller til medarbejderne, der sidder omkring julebordet.

Thomas Heurlin går derefter rundt og beføler, krammer og rører ved samtlige medarbejdere, mens han vifter med sin pik. Der er flere unge kvindelige ansatte, der er en del af arrangementet.

En af Thomas Heurlins kvindelige medarbejdere beskriver krænkelserne som “ekstremt ubehageligt” over for B.T.

Thomas Heurlins omstridte dokumentarserie ‘Sexisme i musikbranchen’, kan lige nu ses på DR’s platforme.

ANNONSE