Nyt

Hvem var manden der dukkede op og ville anmelde en far for at have taget sin søn med på Rasmus Paludans moddemonstration ved Holmens Kanal sidst fredag? Politibetjenten heder Jeppe Nyboe Jensen og præsenter sig selv:

“Med ca. 12 år i Københavns politi har jeg prøvet flere forskellige ting, været i forskellige afdelinger og tilegnet mig mange forskellige kompetencer.

Ud over at have kørt beredskab i flere år har jeg også bl.a. haft stillinger Nationalt udlændinge center og Københavns eftersøgning.

Derud over har jeg i en årrække arbejdet i Nørrebro Lokalpoliti, som bl.a. indbefattede arbejde med forskellige samarbejdspartnere fx. i form at præventive tiltag og projekter over for unge eller tiltag i et bestemt geografisk område og et tæt samarbejde med borgerne.

Senest, i oktober 18 blev jeg ansat i DKS, politiets kriminalpræventive sektion, hvor jeg beskæftiger mig med unge sigtede under 18. … Slutteligt har jeg være en del af Københavns dialogenhed siden 2016, som deltager i begivenheder som fodboldkampe, demonstrationer og andre begivenheder som fx. distortion.” (Linkedin)

Så bliver hans opførsel mer forståelig. Men det der ikke er acceptabelt er at politiet giver mulighed for aktivisme i tjenesten. Jeppe Nyeboe Jensens opførsel var stærkt intimiderende.

Nyboe Jensen har forklaret på youtube hvorfor han greb ind. Det er en plausibel grund:

(Politimand Jeppe Nyboe Jensen kommenterer episoden på Youtube, 29. marts 2019; Se evt. her)

“Grunden til jeg reagerede var udelukkende fordi drengen kastede og sparkede til koranen og derved tog aktiv del i et så sprængfarlig religiøst statement. Det er en dreng på 8 år, som ikke skal tages til ‘gidsel’ i had, som ikke skal risikere at blive genkendt af modparten i fremtiden, som ikke skal risikere at være midt i et kæmpe slagsmål eller overfald på sin far. Ville i sætte jeres børn i samme situation, velvidende, at modparten bl.a. bestod af unge som filmede det hele og som ville reagere aggressivt, hvis de fik chancen? … Håber dog, at nogle af jer kan se, at jeg ikke er ude efter Rasmus og hans følgere, men udelukkende var bekymret for de konsekvenser der i yderste tilfælde kunne ramme den dreng og hans familie. Jeg ville i øvrigt gøre nøjagtig det samme, hvis en muslimsk dreng stod og kastede med biblen eller brændte Dannebrog af!” (Jeppe Nyboe Jensen, Københavns Politi)

Men Rasmus Paludan sætter hans indgriben i relieff:

“Jeg har aldrig oplevet, at betjente går hen til forældre til de 11-12 årige muslimske drenge, der råber, at de ‘vil kneppe mig’, og siger, at de drenge skal indberettes. Og hvorfor går politiet ikke over til Hizb ut-Tahrir-demonstrationen, hvor masser af børn sidder – kønsopdelt med deres mødre – og får at vide, at religiøse love står over Grundloven og opdrages i, at et islamisk Kalifat er bedre end et demokrati.” (Stram Kurs’ Rasmus Paludan til Berlingske)

Og så er det Nyboe Jensens posteringer på sociale medier der er helt ødelæggende for hans troverdighet. Dannebrog i sort efter sidste Folketingsvalg? Det er langt ude.

For år tilbage rekrutterede Politiskolen elever med plusord såsom ‘empati’ og ‘tolerance’, og nogle har tilsyneladende forvekslet Politiskolen med Gøglerskolen. Et hurtigt tjek på politibetjent Jeppe Nyboe Jensens onlineaftryk giver fuld plade: Nej til Dansk Folkeparti, Nej til Nye Borgerlige, Nej Donald Trump og nej til VLAK-regeringen. Ja til burka, Ja til klimakamp, ja til multikultur og fremdeles.

Jeppe Nyboe Jensens kommentar til sidste folketingsvalg, der gav borgerligt flertal, 2015

Jeppe Nyboe Jensen linker til ‘Tosseanstalten’, Martin Toivo Salos anonyme hadeside, 2014

ANNONSE