Kopierede/fra hoften

Joe Biden har været i Vietnam, hvor han fortalte, at klimaændringer er farligere end kernevåbenkrig. Under en tale i Marriott Hotel i Hanoi kunne præsidenten berette, at ”den eneste eksistentielle trussel mod menneskeheden, der er større end atomkrig, er Jordens opvarmning”.
Her har vi måske forklaringen på, at Biden – eller hans bagmænd – tager så let på udsigten til atomkrig med Rusland.
Efter at han havde vrøvlet yderligere, greb præsidentens hjælpere ind og slukkede for mikrofonen.
En kommentator har bebrejdet mig, at jeg har kaldt Biden en ”lallende olding”. Det er jeg ked af, for jeg burde have skrevet, at han hørte hjemme på et plejehjem.
Jeg håber ikke, at hans dukkeførere tager så let på Jordens undergang, som mafiabossen i Det Hvide Hus åbenbart gør.
Men jeg er sikker på, at Mette Frederiksen vil følge sit forbillede til det sidste.
ANNONSE