Nyt

Den alderstegne ungarske mangemilliardær George Soros langede ud efter Donald Trump på en tale i Davos torsdag og sagde at begge er villig til at risikere krig for at blive siddende ved magten.

Sidestillingen af en diktator med en demokratisk valgt præsident er besynderlig. Endnu mærkeligere er det at Soros bebrejder Trump, at han ikke vil godtage at Nord-Korea har skaffet sig atomvåben.

”Situationen er stærkt forværret” sagde Soros. “Ikke bare er vore åbne samfunds liv på spil; hele civilisationens overlevelse er i fare”

”Både Kim Jong-Un og Donald Trump ser ud til at være villige til at risikere en atomkrig, bare for at holde sig selv ved magten”

”De forenede Stater har kurs mod atomkrig ved at nægte at acceptere, at Nord Korea er blevet en atommagt” fortsatte han.

Mener Soros, at USA skulle acceptere, at Nord-Korea er blevet en atommagt, når landets lederskab åbenlyst truer USA med angreb?

Hvem er det i så fald, der risikerer en atomkrig? Hvis man skulle følge Soros linje vil USA være et let mål for nordkoreansk afpresning.

Soros spåede at Trump som præsident ville ødelægge amerikansk økonomi.

Under sidst års konference i Davos, forudsage Soros at aktiemarkedet ville udvikle sig negativt under Trump. Siden da er S&P indexet steget med rekordfart næsten 30 procent, ifølge Bloomberg.

Man skulle tro det ville afføde en smule selvkritik. I stedet mobiliserer Soros alt han kan før Kongresvalget i november.

Soros, hvis dystre forudsigelser for et år siden, at Præsident Trump ville smadre USA`s økonomi, har vist sig vildt forkert, forudsiger også, at en demokratisk jordskælvssejr ved midtvejsvalget i 2018 vil minimere faren fra Trumps administration.

ANNONSE

Det står helt åbent hvem, der vinder til efteråret. Soros røbede, at han sætter store resurser ind på at Demokraterne vinder.

Han sagde, at hans Open Society Foundation er i gang med at støtte flere institutioner i USA end i den tredje verden for at sikre Demokraterne valgsejren til november.

Propagandaen tegner et billede af, at det er republikanerne, der har de store penge. Men i realiteten er det Demokraterne, der sidder på flæsket.

 

Køb Hege Storhaugs bog her!

ANNONSE