Kopierede/fra hoften

Nej, det er ikke Trump og Kim, der har vist, hvad underbukserne gemte, men de talrige eksperter, som har beriget den danske offentlighed med deres meninger om Donald Trump.

De har hver dag siddet på fjernsynet og udøst deres had mod den amerikanske præsident. Han er ond, ond, ond og racist, og eksperterne håber inderligt, at hans fredsåbning mod Nordkorea vil slå fejl. At det vil udløse en uoverskuelig krise og mulige militære konfrontationer, tager de let. For de vil helle have krig og ballade, end at noget skal lykkes for den amerikanske regering.

Alt det vidste vi. Hvad konsumenterne vil bide mærke i, er eksperternes uvidenhed. De har smidt tøjet, og der var intet nedenunder andet end fordomme og had.

Hvad skal de ombejlede sandsigere nu finde på for at fremstille Trump som den store satan?

Der er allerede antydninger: Trump opnåede ingenting. I virkeligheden var det tidligere præsident Obamas fortjeneste, at topmødet overhovedet kom i stand. Trump er nemlig kun interesseret i pussy. Han er derfor blevet snydt af besindige statsmænd i Kina og Nordkorea.

Nemt er det ikke at blive storpolitisk ekspert. Det forudsætter, at man har taget fejl gennem en årrække.

Og eksperternes seneste analyser vil derfor befæste deres anseelse.

ANNONSE