Kommentar

 

Formand for Repræsentanternes Hus, Kevin McCarthy, tog endelig mod til sig til at meddele, at han bemyndiger kongresudvalgene til at åbne en rigsretssag mod Joe Biden. McCarthy havde intet valg. Hvis han ikke havde handlet, ville han være blevet fyret, da han gav de mest uforsonlige MAGA-repræsentanter ret til at fyre ham.

McCarthy lavede ikke en dårlig introduktion til rigsretsundersøgelsen.

https://www.youtube.com/watch?v=2nkzYcut2SY

Han tøvede, før han tog det afgørende skridt. Nu er der ingen vej tilbage. Republikanerne i Repræsentanternes Hus har tre stærke udvalgsledere, der har vist udholdenhed: Jason Smith som formand for Ways & Means Committee, Jim Jordan som formand for Judiciary Committee og James Comer som formand for Oversight, altså kontroludvalget. Sammen har disse formået at dokumentere uden tvivl, at Biden-familien er korrupt. De har solgt ud i USA for at berige sig selv. Der er intet demokrati, der kan leve med sådan en vicepræsident eller præsident.

Men det kan de danske og norske medier og politikere åbenbart. Norges statsminister Erna Solberg kommer med en stikpille til Trump under pressemødet om valget: Hun havde endnu ikke hørt om nogen, der havde ringet ind og bedt om, at der skulle stampes flere stemmer op, der kan vippe resultatet i byer, hvor udfaldet er usikkert. Trump er til stede i elitens hoveder, også når Høyre- lederen skal kommentere et lokalvalg i Norge. Han er deres mareridt og besættelse. Erna Solberg er godt søbet ind i den elite, der har erklæret krig mod Trump og hans vælgere. Hun gør det med et grin, men det kan være, at grinet stivner.

ANNONSE

Den norske og danske elite burde for længst have taget afstand fra Biden, som er historiens mest upopulære præsident.

Hvordan skal medierne rapportere om rigsretsundersøgelserne? De har hidtil ignoreret høringerne. Selv Devon Archers vidnemål boykottede de. Det tyder på, at de udmærket vidste, hvad der skulle komme.

Der har været mange sandhedsøjeblikke langs vejen op til rigsretsundersøgelsen.

Det farlige for statsminister Erna Solberg, Jonas Gahr Støre og NRK er, at de er tæt forbundet med svindlen af ​​valgene i 2020 og 2022 og forfølgelsen af ​​Trump. Demokraterne har misbrugt statens organer til politiske formål, og norske og danske medier og politikere har forsvaret administrationen hele vejen igennem.

Det farlige for det norske og danske system er, at denne loyalitet er knyttet til vores udenrigs- og sikkerhedspolitik: Amerikas krige er blevet en del af en korruptionskultur, hvor pengene ender i Washington, hos våbensmedjer, tænketanke, konsulentvirksomheder og Big Tech. Alt, hvad der kan kravle og gå, har taget sin del af kagen.

Ingen krigsbonanza har været større end krigen i Ukraine, hvor pengene er strømmet ind og ud. Vi har allerede modtaget de første signaler om korruptionen i Ukraine, men indtil videre kun lidt om korruptionen i Washington.

Amerikanerne er enige om, at Washington er blevet en korruptionssump. Det var, hvad Trump sagde i sin indsættelsestale den 20. januar 2017: – Jeg vil kæmpe for dig.

Modsætningerne i USA er meget dybere, end vi har været klar over. Men nu er vi blevet en del af den samme korruptionskultur, gennem olie og gas og den grønne omstilling. Vær derfor forberedt på flere aha-oplevelser.

NRKs Anders Tvegård og danske medier og journalister kalder fortsat sagerne mod Biden for “påstande”. De siger, at republikanerne vil tage hævn for alle retssagerne mod Trump. Men de kan ikke gå ind i substansen, så ville deres egne påstande kollapse som et korthus.

Det er mindst to år siden, senatorerne Ron Johnson og Chuck Grassley afslørede, at der var 150 advarsler i det amerikanske finanstilsyn om mistænkelige transaktioner i Biden-systemet.

Statsapparatet har hele tiden vidst, at vicepræsidenten var korrupt. Men i stedet for at give besked, som de har pligt til, har de lagt rapporterne i skuffen. Vicepræsidenten, der selv orkestrerede en sammensværgelse mod Trump som russisk sammensvoren, modtog 3,5 millioner dollars fra hustruen til Moskvas borgmester, Elena Baturina, og spiste en lang middag med hende i Washington på Cafe Milano.

Baturina blev undtaget fra sanktionslisten. Den samme vicepræsident, der anklagede Trump, tog imod bestikkelse fra russerne.

Dette hykleri og dobbeltmoral har været Bidens og demokraternes modus operandi.

Men spørgsmålet er, om de ikke nu er kommet til vejs ende.

Når rigsretsundersøgelsen går i gang, skal pressen forholde sig til det, der kommer frem. Det samme gælder for demokraterne.

Offentligheden ser også, hvem der forsøger at standse rigsretstoget: Det er republikanerne omkring Senatets minoritetsleder Mitch McConnell.

Jim Thune og John Cornyn trådte frem i aftes og advarede mod en rigsretssag. En beslutning om rigsretssag ville aldrig kunne få flertal i Senatet.

Men de er tvunget til at vise deres hånd. De er på Bidens side. Det handler ikke kun om en korrupt familie, men om et helt system.

Det system skal afvikles, hvis USA skal overleve. Når dette bliver klart under undersøgelserne, kan det være svært for folk som Cornyn, Thune og McConnell at modstå.

https://www.breitbart.com/politics/2023/09/12/kevin-mccarthy-officially-opens-impeachment-inquiry-into-joe-biden-for-abuse-of-power-obstruction-and-corruption/

Hvis Anders Tvegård og Steffen Kretz ville agere som ægte journalister, havde de haft nok materiale at arbejde med:

De stærke beskyldninger mod Joe Biden omfatter, men er ikke begrænset til, fotos, tekster, video, en lydoptagelse og IRS og tidligere forretningspartnere whistleblower vidnesbyrd:

 1. Biden family suspicious activity reports of wire transfers
 2. Texts
 3. Emails
 4. WhatsApp messages
 5. Photos of Joe with Hunter’s business partners
 6. Joe Biden’s voicemail to Hunter
 7. Five individuals referencing Joe Biden as the “big guy”
 8. Two whistleblower testimonies
 9. FBI FD-1023 form alleging recorded phone calls and texts between Biden and a Burisma executive
 10. FBI informant alleging bribes
 11. Video of Joe Biden bragging about firing the Ukrainian prosecutor
 12. Hunter’s statements about giving half his income to his dad
 13. Former White House Aide saying FBI ignored Joe Biden’s role in Ukraine business dealings
 14. Millions flowing into Biden family bank accounts
 15. Hunter paying for Joe Biden’s expenses
 16. Email aliases

Norske og danske medier holder fast i troen på, at vælgerne vil vælge Biden frem for Trump, uanset hvad præsidenten gør eller har gjort. Men meningsmålingerne siger noget andet.

61 procent af amerikanerne mener believe, at Joe Biden var involveret i sin families forretningsaftaler med Kina og Ukraine, ifølge en nylig CNN-undersøgelse. Kun 38 procent siger, at Joe Biden ikke var involveret, og kun én procent siger, at han var involveret og ikke gjorde noget forkert.

Disse tal rapporteres ikke af norske eller danske medier. De håber, at Trump bliver hængt længe før det, så de ikke behøver at anmelde dem.

https://www.breitbart.com/politics/2023/09/12/report-kevin-mccarthy-to-push-biden-impeachment-inquiry-as-logical-next-step/

ANNONSE