Nyt

Donald Trump har humor, det ved vi allerede. Vi ved også, at han er en vædder på sociale medier (selvom han ikke altid får lov å være der). Fredag ​​aften lagde han en video af præsident Bidens fald (næsedyk) på Instagram.

Hvorvidt Trumps opslag er fuldstændig sandt, er ikke op til os at vurdere, men det er sjovt, og indtil videre er det blevet delt af næsten en million brugere på Instagram .

I posten hører vi en stemme, der angiveligt fortæller præsident Joe Biden, hvor han skal gå hen, og hvad han skal gøre, når han skulle tale ved dimissionsceremonien for US Air Force Academy onsdag aften. Det gik som Dokumentets (norske) læsere ved: På krogen!

ANNONSE

Da Instagram nok ikke er det sociale medie, vores læsere oftest besøger, koster vi os selv en gentagelse fra Twitter. Husk at tænde for lyden!

 

Læs også (på Documents norske side):

Facebook sensurerer Robert Kennedy jr., får ikke åpne Instagram-konto

ANNONSE