Nyt

(Collage: Lars Boje Mathiesen på Instagram, 22. maj 2021)

Den identitetspolitiske venstrefløj, der normalt ikke holder sig tilbage i forhold til kritik af multinationale selskaber, har tilsyneladende intet problem med censur på sociale medier. Billeder siger nogle gange mere end ord.

7) Forhandling af F 38: Om politisk censur på de sociale medier.
Forespørgsel til justitsministeren: Hvad kan ministeren – på baggrund af Twitters og Facebooks permanente udelukkelse af USA’s tidligere præsident Donald Trump – oplyse om regeringens holdning til politisk censur på de sociale medier, herunder om det er regeringens holdning, at store internationale selskaber med en håndfuld topdirektører skal kunne styre, hvem der kan komme til orde i mediebilledet og dermed deltage i den demokratiske debat? Af Morten Messerschmidt (DF) og Peter Skaarup (DF).”
(FT.dk)

ANNONSE