Kopierede/fra hoften

Tucker er fremragende i sin analyse af det totalitære samfund, der er i gang med at blive skabt. Hvis du vil have kontrol over folk, skal du ind i deres hoveder. Det kan gøres effektivt ved at nedbryde deres tabuer. Tabuer er overleveret gennem kultur og generationer. I Vesten er pædofili blevet set som en dødssynd. Nu promoverer et medie som Instagram pædofili og fungerer som en alfons.

Wall Street Journal havde for nylig en artikel, der påpegede dette. Det er rystende.

Instagram, det populære sociale medie-websted ejet af Meta, META 0.14%increase; green up pointing triangle, hjælper med at forbinde og promovere et stort netværk af konti, der åbent er dedikeret til provision og køb af mindreårigt sexindhold, ifølge undersøgelser foretaget af The Wall Street Journal og forskere ved Stanford University og University of Massachusetts Amherst.

Pædofile har længe brugt internettet, men i modsætning til de fora og filoverførselstjenester, der henvender sig til folk, der har interesse i ulovligt indhold, giver Instagram ikke blot disse aktiviteter plads. Dens algoritmer fremmer dem. Instagram forbinder pædofile og guider dem til indholdssælgere via anbefalingssystemer, der udmærker sig ved at forbinde dem, der deler specielle interesser, fandt tidsskriftet og de akademiske forskere ud af.

ANNONSE

Selvom de er usynlige for de fleste på platformen, er de seksualiserede konti på Instagram skamløse om deres interesse. Forskerne fandt ud af, at Instagram gjorde det muligt for folk at søge efter eksplicitte hashtags som #pedowhore og #preteensex og koblede dem til konti, der brugte termerne til at annoncere børnesexmateriale til salg. Sådanne konti hævder ofte at blive drevet af børnene selv og bruger åbenlyst seksuelle midler, der inkorporerer ord som “lille tøs, det her er til dig.”

Meta fremmer pædofili. Det er, hvad dette bunder i. De siger, at det er svært at afsløre. Men den tidligere sikkerhedschef hos Meta, Alex Stamos, knuser Metas figenblad af en undskyldning, når han siger, at værktøjerne til at afsløre sådanne beretninger er meget mere effektive, end de eksterne forskere har haft.

Der er ingen undskyldning.

Alex Stamos, leder af Stanford Internet Observatory og Metas sikkerhedschef indtil 2018, sagde, at det sandsynligvis ville kræve en vedvarende indsats at få selv åbenlyst misbrug under kontrol.

“At et hold på tre akademikere med begrænset adgang kunne finde et så stort netværk, burde udløse alarmer hos Meta,” sagde han og bemærkede, at virksomheden har langt mere effektive værktøjer til at kortlægge de pædofile netværk, end udenforstående gør. “Jeg håber, at virksomheden geninvesterer i menneskelige efterforskere,” tilføjede han.

Da Musk overtog Twitter, skete det samme: Man fandt tusindvis af konti med pædofilt indhold.

Pædofili handler ikke kun om penge. Det handler om værdier. “Nogen” vil nedbryde tabuet, der forbyder voksne at indlede seksuelle relationer med børn.

I Norge har medierne latterliggjort historierne om, at eliten praktiserer pædofili. Det er der meget, der tyder på, at de gør. Wall Street Journal har også haft en række artikler om Jeffrey Epsteins netværk, hvor misbrug af unge piger netop var forretningsmodellen.

Jesse Watters sagde: Han var et CIA-aktiv.

Eliten har ikke længere nogen moralske barrierer.

Nedbrydningen af ​​pædofilitabuet er en af ​​de tungeste i vores kultur. Men det er eliten ikke tilfreds med. De nedbryder også hæmningen mod racediskrimination.

Nu er det at vurdere og værdsætte mennesker baseret på hudfarve noget, der understreges af Joe Biden, når han vælger sine højesteretsdommere eller andre til høje stillinger. De progressive lader som om, de ikke forstår, hvad der foregår.

Vi ser lignende tendenser i Skandinavien, hvor Pride-hysteriet kortslutter folks evne til at tænke.

Men det værste ved Instagram-historien er, at den ikke fremkaldte nogen reaktion. Justitsministeriet gjorde intet. Lederen af ​​Instagram, Adam Mosseri, praler i et tweet om de algoritmer, der gør folk i stand til at finde det, de leder efter…..

Sådan fungerer “algoritmen”

– “Algorithmen” (eller faktisk algoritmer)

– Anbefalingshistorier

– Anbefalingsfeeds

– Anbefalingsrunder

– Anbefalingssundersøgelser

– “Shadowbanning”

– Sådan forøger du dit publikum

More details here: https://t.co/AzFTwRCp6e pic.twitter.com/ZUJDT37aaD

— Adam Mosseri (@mosseri) May 31, 2023

Når man ser Tucker skal man tænke over at det var ham de sparkede ud, selv om han var USA’s mest populære tv-vært.

https://www.wsj.com/articles/instagram-vast-pedophile-network-4ab7189?mod=Searchresults_pos1&page=1

ANNONSE