Kommentar

Trumps tidligere stedfortrædende nationale sikkerhedsrådgiver, KT McFarland, talte rent ud af posen, da hun den 19. maj blev interviewet af Maria Bartiromo på Fox News.

Det er både sikkert og vist, sagde hun, at FBI og CIA vil blande sig i 2024-valget for at forhindre Trump eller en anden republikaner i at blive præsident. Der foreligger nu uomstødelige beviser på, at de greb ind i præsidentvalgene i såvel 2016 som i 2020.

I 2016 lykkedes det ikke FBI at sikre Hillary Clinton sejren, og da det ikke gik, satte de alle sejl til for at undergrave Trumps regering og få ham afsat. Det var formålet med den påståede sammensværgelse mellem Trump og Putin, som Hillary Clinton havde opdigtet, men som nu – efter John Durhams fire-år-lange kulegravning – beviseligt byggede på løgn fra ende til anden.

I 2020 var det CIA, der var på spil og sikrede Joe Biden sejren ved at overtale 51 efterretningseksperter til at erklære indholdet af Hunter Bidens computer – med de fældende beviser på Biden-klanens korruption – for ”russisk desinformation”. Manøvren var beregnet på at give Biden ammunition til debatten med Donald Trump. Og hvad skulle vælgerne tro, når ”eksperterne” og den samlede presse, minus The New York Post, promoverede løgnen, og når de sociale medier gjorde alt for at undertrykke sandheden? Pressen har nu modvilligt måttet indrømme, at Hunter Bidens computer ikke var russisk desinformation, og det vidste FBI længe inden præsidentvalget. Men løgnen virkede, Trump tabte, og ingen i hverken FBI, CIA eller Justitsministeriet vil blive stillet til ansvar for deres forbrydelser.

ANNONSE

Ifølge KT McFarland er FBI og CIA så rædselsslagne ved muligheden for, at Trump eller en anden republikaner kan gå hen og vinde i 2024, at de vil prøve at forhindre det med alle midler. De har nemlig grund til at frygte, at en republikansk præsident og justitsminister vil stille dem til ansvar for deres grundlovsstridige adfærd.

Det er imidlertid ikke sikkert, at deres planlagte statskup vil lykkes. For der foreligger nu uomstødelige beviser på deres kriminelle adfærd, og selvom de venstreorienterede medier febrilsk prøver at fortie dem, siver sandheden ud.

https://www.foxbusiness.com/video/6327861002112

ANNONSE