Nyt

Sidste år berettede jeg her på siden om hærværk mod et bageri i Helsingør, hvis ejer støttede danske krigsveteraner. Motivet var tydeligvis politisk. Mandag forsøgte en 61-årig mand at brænde Helsingør Rådhus, og Helsingør Dagblad lancerer det faktuelle med en apolitisk rubrik. Mærkeligt, når nu avisen selv dokumenterer at gerningsmanden harcelerer i venstreradikale paroler såsom ‘krigssvin’ og ‘Jøder dræber børn i Palæstina’ – Hjemløs tilstår brandattentat under byrådsmøde: – Det var landsforrædere, der sad deroppe.

“Den nu varetægtsfængslede mand er tidligere straffet for vold mod tjenestemand i funktion, og det ventes, at når anklageskriftet for ildspåsættelsen på rådhuset foreligger, så vil det også omfatte tiltalen for sidste års politisk betonede graffitihærværk mod Café Kagefryd og andre steder i Helsingør – hærværk, som den 61-årige allerede tidligere har erkendt at stå bag.”

ANNONSE