Kopierede/fra hoften

 

Den yderste venstrefløj elsker tyveri, hærværk og destruktion, hvis det kan gavne den multikulturelle sag. Det understreger Alternativet med en kontroversiel udmelding.

Det er bestyrelsesmedlemmet hos Alternativet i København, Ulla Manel Berghagen, der omfavner politisk hærværk, hvis det begås af gerningspersoner med afrikansk baggrund.
Ulla Berghagen mener, at tyveriet og destruktionen af en gipsbuste på Kunstakademiet havde været mere effektfuld, hvis en afrikaner havde udført den kriminelle gerning.
Hærværksaktionen blev udført af den etnisk danske kunstner, Katrine Dirckinck-Holmfeld, der er institutleder på Kunstakademiet i København. Katrine Remmen Dirckinck-Holmfeld er hvid, og det er et problem i Alternativets øjne.
Hos Alternativet går man så meget op i hudfarve og race, at partiets ledende medlemmer foretrækker sorte gerningspersoner, når der skal begås hærværk.
Ulla Manel Berghagen, der sidder i partiledelsen sammen med Alternativets borgmester på Københavns Rådhus, mener også, at hærværksaktionen mod den danske kulturarv havde fået endnu mere opbakning, hvis en afrikaner havde udført tyveriet og destruktionen af busten.
Københavnerne har god grund til at holde et vågent øje med Ulla Manel Berghagen, der til daglig er ansat i Københavns Kommune. Her arbejder den politiske aktivist med arbejdsløse borgere.
Ulla Manel Berghagen er født i Sri Lanka og fik sit danske pas tilbage i 1978. Den farvede kvinde har dog ikke taget dansk kultur til sig i nævneværdig grad.
Ulla Manel Berghagen mener, at danskernes fortidsminder og kulturarv kan destrueres af afrikanere.
Alternativet viser gang på gang, hvordan man i partiet lader ekstremisme gro helt op i ledelseslaget.
Alternativets folketingskandidat, Henrik Marstal, har tidligere signaleret, at han ikke tager afstand fra tyveriet og hærværket på Kunstakademiet. Man træder ikke på sine politiske venner.
Nu kan Henrik Marstal tage partifællen Ulla Manel Berghagen under armen, mens de ser, at danskernes kulturarv destrueres som et led i en identitetspolitisk kamp.
Alternativet er farligt parti, der truer demokratiet og danskernes frihed.
***
Mere om hærværkskvinden Katrine Dirckinck-Holmfeld på Document

Se også
Sri Lanka: Terrordrab rammer Danmarks rigeste familie

ANNONSE

Mest læst