Nyt

En belgisk journalist blev sat under politibeskyttelse efter at have interviewet den afroamerikanske, venstrefløjsaktivist og essayist Angela Davis, på grund af en strøm af alvorlige trusler mod journalisten, som aktivister hævdede var “for hvide” til at interviewe den sorte forfatter.

Aktivister blev forbandet, da journalisten Safia Kessas interviewede Davis tidligere på ugen i Nationalteatret i Bruxelles, af den simple grund, at Kessas var “for hvid”, at hun har algeriske aner ikke var godt nok. Kessas måtte placeres under politibeskyttelse på grund af de alvorlige trusler mod hende, rapporterer Breitbart.

“Som sorte og queer-aktivister sætter vi stærkt spørgsmålstegn ved Safia Kessas valg om at have en samtale med Angela Davis. Faktisk har Angela Davis arbejdet og arbejder fortsat hver dag for befrielsen af ​​sorte mennesker og mod den fremherskende negrofobi i Vesten,” siger aktivister, rapporterer den belgiske avis 7sur7.

“Vi er trætte af, at vores undertrykkere tager vores plads på steder, der burde være forbeholdt os (…) Vi vil ikke forblive tavse over for den negrofobiske adfærd hos mennesker, der hævder at være vores allierede.”

Det faktum, at Kessas modtog politibeskyttelse, var brændstof for aktivisterne, som anklagede politiet for at være en “institution kendt for sin racisme.”

Forfatteren reagerede selv på tumulten og kaldte sagen et “foruroligende eksempel på afbudskultur”.

Davis har været en ekstrem venstrefløjsaktivist siden 1960’erne, er en selverklæret marxist og har støttet Black Lives Matter-bevægelsen.

 

Skaff antistoffer mot woke: Kjøp Roger Scrutons bok her!

ANNONSE