Kommentar

Demokraterne har forvandlet 6. januar til en begivenhed, der bryder alle grænser. Den skal være uden sidestykke, for at de kan klæbe Trump fast til den og til sidst klynge ham op. De laver et show for at overdøve det, de selv har lavet, siger Tucker Carlson.

I januar 2017 lavede venstrefløjsaktivister optøjer for at stoppe indsættelsen af ​​Donald Trump og medierne og demokraterne sagde, at Trump var illegitim. Alt der skal til for at modbevise demokraternes skueproces er hukommelse. Tucker minder os om, at ikke så snart valgsejren var en kendsgerning, før demokraterne og medierne begyndte at delegitimere Trump. Gennem hele hans præsidentperiode forsøgte de at undergrave ham og gøre ham ude af stand til at regere. Medier over hele den vestlige verden deltog i denne sabotage.

En stærk faktor i undermineringen og modforanstaltningerne var sikkerhedstjenesterne. Tre uger før valget den 8. november indrykkede 51 tidligere topfolk i efterretnings-tjenesterne en annonce, hvor de skriver, at Hunter Bidens bærbare computer var et stykke russisk desinformation. Når spionchefer bruger deres professionelle platform til politiske formål, og til og med ved at blande sig i et valg, kompromitterer de tjenesterne. Det er det, folk i FBI har det dårligt med.

ANNONSE

En whistleblower henvendte sig til senator Chuck Grassley (R-IO) og afslørede, hvordan FBI saboterede sin egen efterforskning af Hunter Biden og hans bærbare computer, som de sad inde med i næsten et år. De begravede deres egen undersøgelse. Men ikke nok med det: De spredte bevidst falske påstande mod republikanere som Ron Johnson. Johnson føler sig kompromitteret.

Johnson sagde, at han ikke var chokeret over beskyldningerne, men stadig fandt dem oprørende – senere hævdede han og Grassley, at han og Grassley modtog uopfordrede FBI-briefinger, der senere blev lækket til Washington Post på en måde, der indikerer et velsmurt forsøg på, hvad der svarer til, at to lovgivere fra oppositionen gennemførte deres egen undersøgelse.

Johnson var chokeret over påstandene om, at russerne stod bag. FBI kontaktede ham og Grassley uden at blive bedt om det, for at give dem briefinger om den bærbare computer. Disse blev derefter lækket til Washington Post på en måde, der minder om en smædekampagne mod ham og Grassley. Dette fra landets føderale politi.

“Jeg vil aldrig glemme ex-FBI-agent Peter Strzoks mail til hans elskerinde, FBI-advokat Lisa Page, der skriver, at vores systemer ‘lækker som gale’, ”føler mig forhånet, bekymret og politisk misbrugt”. Og nu skal vi igen få at vide fra disse whistleblowere, at FBI faktisk havde personer, der specifikt modtog kompromitterende oplysninger om Hunter Biden, [og] nedgraderede dem for at få afsluttet efterforskningen.”

Men som om det ikke var nok: Justitsministeriet vil nu ændre den anden grundlovsændring, der garanterer ytringsfriheden. De vil gøre folk, der udtaler sig, ansvarlige for konsekvenserne. Det er for at gøre Trump ansvarlig for det, der skete den 6. januar.

Komitéen vedr. den 6. januar har ikke fundet en rygende pistol, der forbinder Trump med oprøret på Capitol Hill.

De havde et vidne, der aflagde et chokerende vidnesbyrd om, at Trump forsøgte at overfalde sine egne Secret Service-agenter.

Cassidy Hutchinson havde været assistent for stabschef Mark Meadows, så hun var tæt på begivenhedens centrum. Men alt, hvad hun fortalte, var via en tredjepart, ikke noget, hun selv havde hørt. Det, der slog hende, var, at det, hun sagde om Secret Service, straks blev benægtet af de personer, hun nævnte: Tony Ornato og Bobby Engel.

Hun bevidnede, testified, at vicestabschef i Det Hvide Hus, Tony Ornato, viderebragte en historie til hende om, at da præsident Trump vendte tilbage til Det Hvide Hus efter demonstrationen på Ellipsen, kastede han sig vredt frem fra bagsædet af ”Bæstet” (den præsidentielle pansrede limousine, som Trump ikke brugte den dag( not using that day) og tog fat i rattet, formentlig for at styre bilen tilbage mod Capitol. Ifølge Hutchinson overfaldt præsidenten derefter chefen for sin egen Secret Service-afdeling, Bobby Engel, som havde forsøgt at holde ham tilbage.

Hutchinson blev afhørt af Liz Cheney. Uden at sige et ord nævner Cheney, at udvalget også har interviewet Tony Ornato og Bobby Engel. Hvad sagde de? Stemmer beretningerne fra førstehåndsvidnerne overens med, hvad Hutchinson hævder, der skete? Vi kender svaret: Nej.

Denne procedure betyder, at udvalget går på kompromis.

Det er blevet rapporteret (reported that Ornato has denied), at Ornato har nægtet at have fortalt Hutchinson, hvad hun hævder, at han sagde. Både NBC og  CBS rapporterede, at Engel og SUV-chaufføren var parat til at vidne under ed om, at begivenhederne beskrevet af Hutchinson aldrig fandt sted. Disse og andre problemer med Hutchinsons vidnesbyrd er efterhånden blevet veldokumenteret, men det mest uhyggelige aspekt er, at hendes vidnesbyrd aldrig burde være blevet offentliggjort og promoveret som sandt af Cheney og komiteen.

https://thefederalist.com/2022/07/07/jan-6-committees-reliance-on-legally-inadmissible-hearsay-further-proves-its-a-show-trial/

Udvalget fungerer som en domstol, men i efterforskninger bruger man aldrig et vidneudsagn baseret på rygter og slet ikke selektivt.

Det bekræfter, hvad der er blevet observeret under begge rigsretssager: Demokraterne tøver ikke med at bruge løgne. Det blev sagt, at whistlebloweren om Ukraine skulle møde for kongressen. Men det skete aldrig. Republikanerne havde således ikke mulighed for at krydsforhøre ham.

En nationalforsamling, der leder en komité under sådanne forhold, har ingen chance for at finde sandheden.

I den anden rigsretssag ødelagde repræsentanter som Jim Jordan og Jim Banks spillet. Nancy Pelosi ønskede ikke en gentagelse. Derfor blokerede hun dem for at deltage i det, der er den tredje rigsretssag.

Det, der fuldstændig desavouerer udvalget, er korrespondancen mellem tidligere Hvide Hus-kolleger og Hutchinson. Redaktør for thefederalist.com, Mollie Hemingway, har fået eksklusiv adgang til det.

I udvalgshøringen sagde Hutchinson, at hun var så påvirket af den 6. januar, at det tog hende lang tid at komme sig over det.

“Som amerikaner var jeg væmmet. Det var upatriotisk,” sagde Hutchinson. “Vi så Capitol-bygningen blive skamferet på grund af en løgn, og det var noget, der var virkelig svært i det øjeblik at fordøje.”

I de første fem måneder af 2021 – indtil slutningen af ​​maj – gav Hutchinson udtryk for, hvor lidt hun havde at fortælle en komité, som hun ikke havde andet end foragt tilbage for. Hun savnede Trump.

“Jeg vil hellere skyde mig selv ihjel i Potomac end at se ”Marine One” helikopteren flyve rundt i denne by uden USA´s 45. præsident igen,” skrev Hutchinson i en besked næsten tre måneder efter Capitol-optøjerne.

Hun havde kun foragt tilovers for Liz Cheney og Adam Kinzinger, de to “overløbere”. Men hun var klar over, at de havde medierne og magten på deres side.

“Men jeg tror, at denne manøvre som følge heraf er ‘fremtidsændrende’ for GOP, Det Republikanske Parti, fordi hun har mediernes magt, beslutsomheden og den benhårde mentalitet til at udnytte dette.”

Mindre end et år senere omfavnede Hutchinson Cheney og ændrede radikalt hendes historie, så den matchede, hvad Cheney og de sammensværgede medier ønskede.

Flere af juniormedarbejderne i Det Hvide Hus er gået over på den anden side. Det var mere lukrativt. Hutchinons skiftede advokater, det var et valg med konsekvenser.

Ændringen i advokater faldt sammen med en fuldstændig vending i hendes historie og en dramatisk anderledes holdning over for Cheney.

Alyssa Farah, den tidligere Trump-medarbejder, som er blevet udnævnt til The View-medvært på grund af hendes vilje til at fordømme konservative og give afkald på de politiske holdninger, hun engang hævdede at have, sagde offentligt, at hun var ansvarlig for at overbevise Hutchinson om at arbejde med Cheney. “Sådan opstod dette chokerende vidnesbyrd,” sagde hun.

Fra at kritisere anti-Trump-medierne blev hun nu deres darling. Og hun undgik at betale for dyre advokater. De kan være blevet betalt af andre.

Hutchinson ønskede at stige opad. Hun spurgte Mark Meadows, om han kunne hjælpe hende ind i Capitol Hill Club. Et mødested for mennesker, der vil være noget. Dette er House of Cards for alvor.

Hutchinson var en Trumpist, men bøjede sig, da presset og fristelserne blev for store.

https://thefederalist.com/2022/07/26/exclusive-in-private-cassidy-hutchinson-joked-about-riot-called-j6-committee-phony-praised-trump-before-changing-story/

 

Oversættelse Karsten Søberg

ANNONSE