Kopierede/fra hoften

Flere og flere videoer på Instagram, Tik-Tok og Reels på Facebook viser, hvordan farvede mennesker angriber hvide mennesker med knytnæver og våben. Ofte uprovokeret, ofte i grupper, ofte uden at ofret har mulighed for at forsvare sig, og skræmmende ofte uden at volden stopper, når offeret er nede. Det er næsten umuligt at finde videoer, der viser den modsatte farve, og det er tilsvarende svært at finde videoer, hvor folk griber ind over for den blinde vold på pladser, gader, tog, butikker og skoler.

Årsagen til denne udvikling er kampagnen “Black Lives Matter”. Den bygger på myten om, at hvide forårsager farvede menneskers problemer – som om der ikke er sket noget i menneskerettigheder, antiracisme, kvotering, lovgivning, der forbyder diskrimination og adskillelse i vestlige lande i 150 år. BLM bygger på den præmis, at racismen og undertrykkelsen fra den vestlige slavehistorie stadig gælder. Hvide mænd har skabt et samfund, der er “strukturelt racistisk”, hvide mennesker er genetisk disponerede for racisme, og folk med andre hudfarver har ingen chance mod denne ondskab. Derfor har de ret til at angribe.

BLM tjener som tilskyndelse til vold og drab på hvide i “selvforsvar”

Eftersom hvide mennesker er født med denne ondskab, er alle problemer, som farvede oplever, hvide menneskers skyld. Det gør hvide til en fjende, som det er frit for at angribe både verbalt, fysisk og juridisk. Og endnu værre: Hvide ledere som politikere, præster og aktivister rejser sig og bekræfter denne myte ved at knæle foran sorte, kysse sko og i skam underkaste sig overgreb på arvesynden, de aldrig har gjort sig skyldige i. Dette er brændstof på bålet, fordi det bekræfter farvede menneskers ret til at angribe hvide mennesker i lande, der har en overvejende hvid befolkning – indtil videre.

ANNONSE

Vestlige lande er ikke kun drevet af de mennesker, der stod bag afskaffelsen af ​​slavehandelen. “Hvide lande” er også de eneste, der har “åbnet deres hjerter” for masseimmigration af mennesker med en anden hudfarve og ønsker integration, samhørighed, fællesskab og “multikulturalisme” med andre folk. Denne generøsitet sker kun i vestlige lande, netop fordi de mennesker, der bor der, ikke er racister og fyldt med fremmedhad.

Denne politik er baseret på troen om, at alle folkeslag deler vestlig ligegyldighed over for race og farve, og at racebegrebet hører fortiden til. Det eneste, der er opnået, er en ukontrolleret immigration af mennesker og kulturer, der absolut ikke deler vestlige værdier, og nu hvor vestlige lande vakler under presset fra 40 års dysfunktionel politik, bliver resultatet mere og mere klart: Racismen dyrkes, som politisk grundlag, hvor det ikke eksisterede før, fordi en anden må være skyld i farvede menneskers elendighed. Dette systemiske anti-hvide had er dog ikke nyt:

New Orleans Sniper

Mark James Robert Essex var en sort amerikaner født i Emporia, Kansas, den 12. august 1949 og voksede op i en tæt sammensvejset og religiøs husholdning i et multietnisk samfund bestående af ca. 19.000 mennesker, hvor der var en lang tradition for harmoni mellem mennesker af forskellig hudfarve. Som barn havde Essex mange venner af alle racer uden at opleve racisme. Alligevel endte han med at dræbe ni mennesker, fem af dem politibetjente, og sårede tolv mennesker i New Orleans den 31. december 1972 og den 7. januar 1973 på grund af et brændende had til hvide.

Essex meldte sig ind i flåden i januar 1969 og blev modtaget på samme måde som alle andre: Her var der både ordrer, skældud og råb at få, men også muligheder: Han uddannede sig til tandtekniker, men var omgivet af andre sorte, der følte sig diskrimineret og udsat for racisme af hvide betjente – hvilket bestemt forekom. Essex blev til sidst radikaliseret af sorte aktivister og endte i et slagsmål med en hvid officer i august 1970. Han stak af fra tjeneste to måneder senere, men fik en mild dom på 30 dages husarrest på basen, samt en bøde, hvorefter han blev udskrevet fra Søværnet. Den milde straf hjalp intet på hadet mod hvide.

Essex søgte validering ved at omfavne Black Panthers

Bogen “Black Rage” fra 1968 blev skrevet af de sorte psykiatere Grier og Cobbs , og var et vigtigt arbejde med at radikalisere sorte aktivister. Denne bog bekræftede, at alt, hvad der går galt for sorte i USA, er den hvide mands skyld, og cementerede myten om, at farvede mennesker ikke havde nogen chance i et samfund domineret af hvide – hvilket igen legitimerer raseriet og aktivisten. I over 50 år har denne tankegang fået lov til at blomstre frit, uanset hvor meget samfundet gør for at udligne forskelle og dæmpe kritik, for eksempel gennem særbehandling og kvotering.

Tiden omkring 1968 var meget turbulent, og ved flere lejligheder skød og dræbte politiet sorte studerende og borgere. Essex’ løsning var at angribe både hvide og ikke mindst det racistiske politi, for som han fortalte sin familie: “Hvad er der ellers? De tager alt fra dig. Din værdighed, din stolthed. Hvad kan du gøre andet end at hade dem?” Han endte til sidst i New Orleans, købte en riffel og en revolver og nytårsaften 1972 gikk han til angreb og dræbte og sårede flere politibetjente. Trods en intens politijagt gikk han fri og var i stand til at begå sin næste ugerning.

Den 7. januar 1974 gik han ind på Howard Johnson’s Hotel på 330 Loyola Avenue i New Orleans, hvor sorte ansatte blev rædselsslagne over pistolmanden – men hørte ham sige“bare rolig, søster. Vi skyder kun hvide i dag.” Fra de øverste etager, og med god dækning, begyndte et masseskyderi af politibetjente, der strakte sig ind i næste dag og gav ham kaldenavnet “The New Orleans Sniper” med 9 døde og 12 sårede på sin “track record”, før han selv blev dræbt af politiet.

En vigtig lektion om ekstremisme

Historien om Essex er en lektion i, hvor farligt racisme, ekstremisme og had faktisk er, og endnu værre: Hvor farligt det er, når resten af ​​samfundet bekræfter og legitimerer raseriet. Blind vold, masseskyderier og terror har det til fælles, at gerningsmændene altid mener, at de har en legitim sag og/eller at de ikke har noget valg – og det kan ikke undgås, at islamisters had til Vesten har klare paralleller til BLMs had til hvide : Hvide mænd har skylden – på trods af at hvide har “åbnet deres hjerter” og gør alt for, at samkvem og multikulturalisme skal fungere.

Breiviks solo-terrorisme mod statsapparatet og Arbejderpartiet skabte med rette et stort fokus på ekstremisme og radikalisering på højrefløjen. PST har også fokus på islamistisk radikalisering, men synes ikke at være lige bevidst om, hvordan BLM-bevægelsen skaber en racistisk radikalisering blandt farvede, immigranter og folk på venstrefløjen, som i høj grad fungerer som legitimering af actions og brug af vold.

70 år med “racer eksisterer ikke” skabte farveblindhed

Amerika oplevede en forholdsvis stabil tid efter Vietnamkrigen og hippietiden, og politikerne arbejdede aktivt for et forenet USA, hvor alle borgere skulle behandles lige og have samme muligheder under en multietnisk kultur, hvor alle skulle kunne føle. som amerikanere under ét og samme flag. Men det betød ikke, at hvide og sorte kvarterer smeltede sammen til en blandet race. Tværtimod: Raceadskillelse har altid været der, ikke kun mellem hvide kaukasiere og sorte fra Afrika, men også mellem kinesere, italienere, irere, jøder, muslimer og spansktalende: Folk og kulturer holder sammen og finder deres egne. Der er kun et problem:

Mens hvide, kinesiske, jødiske og europæiske samfund har floreret i USA, har sorte samfund kæmpet med de samme problemer hele vejen igennem: Arbejdsløshed, sociale problemer, stofmisbrug, svage familiebånd og høj kriminalitet. I tiden efter krigen gik raceteorien dog helt af mode (af indlysende årsager) og op til vore dage har følgende været en accepteret sandhed: Racer findes ikke!

Denne besked var overalt. I medierne, skoler, universiteter og offentlig debat. Racer var en “konstruktion” fra fortiden, og selvom folk ser forskellige ud, er vi alle ens indeni. I den akademiske verden har forskning i genetiske forklaringer på sociale fænomener været uacceptabel i 70 år. Enhver, der skulle antyde, at “race” har nogen betydning, blev sat i mediernes gabende hul, og presset virkede: Vores samfund blev så farveblindt, at venstrefløjen måtte konstruere fiktive racister, og anklage de uskyldige. Ingen måtte påstå, at racer eksisterede. Men nu findes de. Pludselig blev race det vigtigste.

George Floyd-sagen genoplivede racedoktrinen i Vesten:

Den 25. maj 2020 blev multikriminel og stofmisbruger Floyd stoppet af en sort politibetjent for at have betalt med en falsk seddel i en butik, i hvad der var et helt normalt rutinetjek i Minneapolis. Floyd var påvirket af amfetamin og fentanyl og modsatte sig anholdelse, i det omfang, der måtte tilkaldes forstærkninger. Allerede tidligt i forløbet klagede han over, at han ikke kunne trække vejret, og han døde af åndedrætssvigt, mens politiet holdt ham nede. Dette fik Minneapolis til at eksplodere i vold, brande, plyndring og optøjer, og affødte “Black Lives Matter”-bevægelsen.

På dette tidspunkt havde racisme og “strukturel racisme” ulmet som et nyt socialt fænomen blandt ekstremister, aktivister og studerende i mange år – men Floyd-sagen gjorde race til den nye politiske platform i vestlige lande: Alle problemer med ikke-hvide skyldes hvide mænds racisme og had, og at bekæmpe denne racisme med ny racedoktrin er blevet en hellig pligt for medierne, universiteterne og politiske aktører. Dette præsenteres som “fremskridt” af racisterne bag politikken, som hævder, at de vil skabe et bedre og mere retfærdigt samfund ved at bebrejde, angribe eller udrydde hvide mennesker.

Der er bare et stort problem med det: Sorte “hætter” i amerikanske byer er blevet etnisk renset for hvide i mange årtier, og det har kun gjort problemerne værre. Afrikanske lande er også blevet etnisk renset for hvide kolonister, og mens problemerne vokser i takt med sort selvstyre, ikke mindst i Sydafrika, får det stadig skylden for, at “hvide mænd” skaber problemerne.

Vestlige lande har inviteret en stor del af mennesker af andre racer (det er okay at sige det nu?) til vestlig velfærd, men som stadig kæmper med store sociale problemer. For at undgå at tage skylden for deres egne problemer, dyrkes nu “strukturel racisme” som en forklaring, og det implicerer, at alle hvide er racister uden at vide det. De er født på den måde, og selvom de kan bebrejdes, kan hvide ikke helbrede sig selv. De må underkaste sig og affinde sig med, at de er “undermennesker”, mens farvede mennesker er gode mennesker uden kapacitet til racisme – og alle problemer i samfundet skyldes de onde, hvide mennesker. Det er det modbydelige kerne af “strukturel racisme”.

Vestlige lande har ikke haft noget lignende siden Tyskland i 1936 – og hele venstrefløjen elsker det ukritisk. Denne form for tænkning er farlig for ethvert samfund, selv dem med en homogen befolkning. Men i vestlige samfund, der er blevet fuldstændig ændret demografisk på kun 40 år gennem masseindvandring, og som kæmper med store etniske grupper, der i stigende grad er frustrerede over deres egne selvfremkaldte problemer, er raceuddannelse som at gå et fakkeltog gennem en krudtfabrik. Det tjener som legitimering af had, diskrimination, selvmord og brug af vold. Hvilket bringer os tilbage til de videoer, vi startede med.

Kan hvide blive “lovlig vildt” ?

På bare tre år (!) er ren racisme dukket op som en legitim politisk magtfaktor i de vestlige lande – og det er netop årsagen til, at den hastigt stigende mængde videoer med dominansvold og angreb på hvide ofre oversvømmer nettet fra både Europa og USA. Det er tilbagebetalingstid, og det er tid til at angribe! Ingen stopper disse angreb, og alle omkring jubler og filmer, mens offeret bliver slået ud over helbred og ydmyget. Diskussionen om dette er ikke engang begyndt her i Norge, fordi vi i øjeblikket er skånet for de værste resultater (indtil videre), men debatten bør startes nu – for hele BLM-fortællingen har et ekstremt farligt tilbageslag:

DNA-baseret raceteori om “strukturel racisme” afslører ikke kun, at hvide mennesker er genetisk disponerede for dårlig opførsel og holdninger. Desværre åbner det også for muligheden for, at dårligt styrede lortelande i Afrika og det islamiske bælte ikke er fejlstyret på grund af uheld, hvide, kultur, klimaforandringer eller kolonitiden – som politiske myter ville have det. Pludselig åbner genkendelse af racer muligheden for, at der også er noget genetisk galt med de mennesker, der bor i dårligt forvaltede shitlands. Auda…

Venstrefløjens neo-racistiske doktrin giver også mulighed for, at etniske grupper, der er overrepræsenteret i kriminalitetsstatistikker i vestlige lande, slet ikke er misforståede ofre, der udsættes for chikane, diskrimination og trange forhold. Der kan faktisk være noget galt med dem. Og bebrejde mig ikke. Det var ikke mig, der tog låget af denne Pandoras æske, der har været lukket i 70 år. Det var JER, der gjorde det. Own it.

For os, der er vokset op farveblinde siden 60’erne, er al racedoktrin modbydelig, og al racisme uacceptabel, mens kritik af kollektiv ukultur og dyssocial adfærd hos individer er fuldstændig legitim. Venstrefløjen ser ikke ud til at forstå, at de nu dyrker arven fra “Mein Kampf”, og at resultaterne hurtigt kan ende i både krystalnætter og borgerkrig – for hvordan propper man dette monster tilbage i kassen? Hvordan skal dette virke? Er dette vejen til sammenhold, tillid og et bedre samfund? Hvad er planen?

Som altid er der ingen plan i, hvad venstrefløjen laver, og derfor er der heller ingen diskussion tilladt – som med multikulturalisme-projektet og klimaforandringers-projektet. De er deres egen race.

Køb The Psychology of Totalitarianism her! Køb e-bog her!

 

ANNONSE