Nyt

Sylvi Listhaug gik alene op ad Stortingsgata på vej til Stortinget, da hun blev passet op af Gaza-aktivister, der rykkede ind på hende og råbte slogans. De fulgte hende helt til dørene til Stortinget. Listhaug er rystet.

– Jeg har oplevet meget, og har levet med politibeskyttelse i flere år. Men dette er det mest truende, jeg nogensinde har oplevet.

Dagsrevyens Peter Svaar viser sekvensen, som aktivisterne selv har lagt ud i sociale medier, til Oslo-politiets stabschef, Harald Nilssen, som siger, at det her er “indenfor”, det er hvad politikerne skal finde sig i, i den nuværende situation.

Listhaug reagerer kraftigt.

– Så må jeg genoverveje mine vaner. Herefter går jeg ikke alene i byen.

Listhaug har registreret en udvikling, hvor Gaza-aktivister får særbehandling. De kan stille op overalt, og kan spærre indgange til Stortinget, uden at der sker dem noget. Hun mener, at Oslo-politiet lider af berøringsangst.

ANNONSE

– Aktivisterne er en fare for demokratiet, siger Listhaug, der er rystet over politiets passivitet.

NTB har ikke skrevet om sagen, og vi kan heller ikke finde den på nrk.no. Det kan tolkes som en bekræftelse af Listhaugs ord: Gaza-aktivisterne kan gøre, som de vil. Der er grund til at huske, at trusler og hadebeskeder mod politikere er en af ​​mediernes modefænomener.

https://tv.nrk.no/serie/dagsrevyen/202403/NNFA19031324/avspiller

 

 

 

 

Dokument er fyldt 20 år – køb vores nye tidsskrift!</strong >

ANNONSE

Mest læst

Donald Trump er manden

Bidens store bagslag