Tavle

Jammerbugt Kommune søger nye medarbejdere til ‘Habibs team’; Foto: Ofir

Hvis man spørger folk på venstrefløjen hvorfor de bifalder indvandring fra kulturfjerne lande, vil de formentligt komme med en længere historie om medmenneskelighed. En stor del af dem arbejder i det offentlige, og som man kan se i stillingsopslaget herunder, så er der gode penge i humanisme. Via Syrienblog.

“Habib er en 14 årig dreng, som har en svær psykomotorisk lidelse med ufrivillige bevægelser. Der i blandt har han at ingen sprog, men har lyde. Habib har sparsom kognitiv udvikling. Han sidder i kørestol og har ingen selvstændig gangfunktion, han formår at komme rundt, når han sidder på gulvet. Der kræves konstant opsyn af Habib, du vil aldrig være alene, da i vil være to personer på vagt. Du skal kunne se dig selv i stillingen gennem længere tid, da det er en sensitiv dreng og tåler ikke, hvis der er for stor udskiftning i medarbejdergruppen. …

Familien består af far, mor, Habib og hans to mindre søskende. De kommer fra Syrien og taler og forstår dansk. Der stilles en handicapbil til rådighed, som er mulig at tage på ture i – det er derfor et krav, at du som ansat har et kørekort. Derudover forventes det, at du har et roligt sind, nærværende og at du kan bevare overblikket i pressede situationer, samt besidder en god situationsfornemmelse, og viser respekt for arbejdet i et privat hjem.” (Jammerbugt Kommune, via Ofir.dk)

ANNONSE

Mest læst

Knæfaldet