Kopierede/fra hoften

Chris Bjerknæs har haft en ubehagelig oplevelse med indvandrerdrenge, mens han sad i toget. Han var en, og der var 5-7 til at ydmyge ham.

Der er en ubalance i det multikulturelle Danmark, som politikerne med så stor succes har fået indført: “Drengene” jager i flok, mens vi andre sidder muttersalene i forvisning om, at staten beskytter os.

Det gør den ikke. Her er situationen: Enten smider Lars Løkke “drengene” ud af landet, eller også må vi nøje forberede enhver rejse – med alt hvad det indebærer af væbnede ledsagere.

Chris Bjerknæs‘ fortælling:

“Din fucking racist!”

Sådan faldt ordene fra en 5-7 indvandrerdrenge, der ikke har været mere end 10-12 år, mens de steg ud af toget og spyttede på ruden, gav fuckfinger og råbte “bøsserøv” samt opfordrede mig til at komme og slås – hvis jeg ville noget.

ANNONSE

Grunden til deres utilgivelige opførsel skyldes, at de kort forinden havde sat sig i stillezonen og her var begyndt at holde en lille fest med musik og larm. En fredelig mand, der trængte til ro på vej hjem fra sit arbejde, påpegede venligt, at dette altså var en stillezone og om de ikke kunne gå et andet sted hen og tale. Det skulle han ikke havde sagt, for straks brød helvede løs.

Jeg sad selv i vognen ved siden af opslugt af nogle mails, da drengene løb ud af stillezonen og råbte og skreg mens de holdte dørene åbne, således at toget ikke kunne køre længere. Jeg rystede derfor på hovedet af dem, men blev verbalt overfaldet og lovet tæsk. Jeg klarer den nok, men jeg var mere bekymret for manden, som var rystet og tydeligt mærket af situationen: “Jeg skulle bare havde forladt stillezonen – jeg skulle bare havde forladt toget” sagde han. Men naturligvis skulle han ikke det. Vognen var lavet til netop det han søgte og han skal selvfølgelig ikke bukke under for de lømler. Han tvivlede da han steg af toget og vores veje skiltes, desværre.

Hvad der burde have været en stille mandag aften, på vej hjem i toget for mig og ham, udviklede sig til et ragnarok, da en gruppe utilpassede indvandrere skabte sig tosset. Hvor er deres forældre? Hvor er deres pli og manerer? Hvad er det for en tilgang til samfundet de udviser? Hvor er det Danmark er på vej hen, når unge utilpassede indvandrere uden tøven opfører sig så dårligt i det offentlige rum?

Køb Lars Hedegaards bog her!

ANNONSE

Mest læst