Kopierede/fra hoften

Man ved at der er noget helt galt, når en aldrende ungkommunist er på linje med Dansk Industri. Herunder en rablende kommentar fra Poul Madsen, der indtil sidste år var chefredaktør for Ekstra Bladet. Han mener socialdemokraterne skal droppe populismen, og lade ‘det store brede flertal’ få de nødvendige åbne grænser. Han skriver intet om en eventuel retningsgivende folkeafstemning om dansk udlændingepolitik, og det gør den slags aldrig, mærkeligt når nu de hævder at repræsentere flertallet.

Poul Madsen i Ekstra bladet – Åbn grænserne for udlændinge.

“… ikke engang Mette Frederiksen kan mere lukke øjnene for, at vi mangler arbejdskraft.

Så velkommen til Nydanmark – om du kan lide det eller ej. Vores velfærd er ganske enkelt truet. Vi kan ikke længere fortsætte ned ad den populistiske sti og påstå, at bare vi tvinger indvandrerkvinder, nedslidte og syge i arbejde, så er problemet løst. Dansk Industri og mange andre har sagt det i årevis: Vi mangler arbejdskraft.

Den socialdemokratiske frygt for igen at fremstå bløde på udlændingeområdet, hvilket kostede dem ti år i mørket, da Anders Fogh Rasmussen regerede Danmark, har ganske enkelt betydet, at de har opført sig uansvarligt over for at sikre den fremtidige velfærd i Danmark.

… Lad os se det i øjnene. Alle vi blegfede danskere kan ikke leve det fede liv, uden at der kommer ny arbejdskraft fra udlandet til at passe os, når vi blive gamle og syge eller har brug for betjening i butikkerne. Derudover har vi brug for kloge hjerner…

… Velkommen til Nydanmark. Gammeldanmark er for længst død og skal begraves. På gravstenen bør der stå: ‘Jeg svigtede det store brede flertal ved at lave rigide udlændingeregler.’.”

ANNONSE

Mest læst