Nyt

Ekstra Bladets Poul Madsen er tidligere kommunist, og burde ideologisk være langt fra Anders Samuelsen, partileder for Liberal Alliance. Hvadenten man ønsker maksimal- eller minimalstat er der dog enige om, at indvandring og globalisering er godt for Danmark, og skulle det halte lidt med argumentationen kan man altid trække ‘mad-kortet’. Det er syrere, der laver den traditionelle julemad eller den nye spændende og eksotiske mad.

Leder i Ekstra Bladet af Poul Madsen – Lad fornuften sejre.

Lad os tage det store højtbesungne danske julebord: Hvem tror du skærer svinene op til din flæskesteg? Og hvem piller rejerne til din rejemad? Fiskefilet? Alle svinedelene til din varme leverpostej? Og hvem mon gør rent bagefter? Og hvem står nede i kiosken, når du lige mangler noget i juledagene? Og hvem kører taxaen hjem fra julefrokosten?

Det er ikke os, hvis familier har boet her altid. Det er syrere, afghanere, tyrkere, pakistanere, palæstinensere og filippinere.

Mange steder er de efterhånden trætte af at høre den negative politiske retorik. Jeg er en af dem. Dansk Industri har det på samme måde, og ledelsen på Danish Crown lige sådan. Her siger de: Den eneste forskel er indholdet af madpakkerne.

De nye danskere er ofte et gode. Vi mangler arbejdskraft, så hvorfor hele tiden tale dem ned?”

(Collage: Anders Samuelsen på Facebook, 27. december 2018)

“Tænk: Engang levede vi i dette land stort set af grød, brød og frikadeller. Det er såmænd også lækkert. Bare ikke HELE tiden. Men så kom globaliseringen og med den kom også en masse positive og givende indvandrere og med dem inspiration – og også lækker ny, spændende og eksotisk mad. Bla @anhlele og hendes familie beriger os danskere hvis vi gider være åbne…”(Anders Samuelsen på Facebook, 27. december 2018)

ANNONSE