Nyt

 

I søndagens Ekstra Bladet mener redaktør Poul Madsen det var godt Danmark ikke endte som Sverige og har taget debatten på 10. år.

Påstandene og de logiske brister er mange i hans leder ligesom han bruger de sædvanlige hadefulde gloser man kender ham for. Sverigedemokraterna i Sverige omtales som:

Og det vil ikke være nogen overraskelse, hvis det fremmedfjendske Sverigesdemokraterne bliver det største parti ved det kommende Rigsdagsvalg i september.

Videre skriver han:

Herhjemme har vi i årtier mistænkelig gjort flygtninge, og der har været en stakåndet politisk kamp om at finde på flest stramninger. Senest i denne uge, hvor Inger Støjberg glædestrålende meddelte i store annoncer: ’Nu strammer vi igen reglerne for statsborgerskab’.

Som andre opportunister påstår han Sverige er et skrækeksempel, mens omvendt det er gået mindre slemt i Danmark. Men når det ikke er gået Danmark som Sverige er det på trods af typer som Poul Madsen der konsekvent har kørt en redaktionel linje som stort set resten af medierne imod reformer der afspejler den nye globale virkelighed. Udviklingen i Sverige er nu så absurd med utallige gruppevoldtægter og moskeer hvor der tillades bønnekald, at selv venstrefløjen i Danmark ikke kan ignorere fakta.

Poul Madsen begår en typisk David Trads som i august 2015 udtalte:

– Vi kan da i hvert fald sagtens tage lige så mange, som svenskerne har taget, altså dobbelt så mange som på nuværende tidspunkt, siger David Trads.

DR

I 2016 siger samme David Trads så:

Hvis Radikale og Morten Østergaard bestemte – eller for den sags skyld bare havde flertal i Folketinget sammen med Enhedslisten, SF og Alternativet – ja, så er der grund til at tro, at Danmark ville have modtaget tæt ved 100.000 flygtninge sidste år.

Altinget januer 2016 (artikkelen fortsætter under annoncen)

Samme David Trads har efterfølgende og tidligere leveret den ene hadefulde salve efter den anden mod Inger Støjberg og DF og de justeringer der sker.

Poul Madsen mener tilsvarende nu der er styr på de danske grænser og derfor skal Danmark igen modtage kvoteflygtninge. Det fremgår ikke hvorfor han mener det eller hvorfor Danmark skal have endnu flere problemer med tunge sociale klienter der også har kulturelle problemer. Danmark og Europas problemer startede netop med få der blev til rigtigt mange og som bibeholder deres kultur og identitet, mens danskernes og europæernes lande skal omkalfatres og. Kvoteflygtninge er endvidere ren symbolpolitik der skal vise man “gør noget” uanset om man kunne nå mere for samme antal penge i nærområderne.

Endelig betyder selv et stop af tilstrømningen ikke, at de problemer der er indvandret er forsvundet og bliver mindre de kommende år. Alene fødselstallene viser sort på hvidt hvad der er i vente.

ANNONSE

Poul Madsen og David Trads er typiske glatte opportunister der hælder massivt til venstre og pro-massemigration, men helst ikke vil fremstå som idioter. Af uvisse grunde er de dog begge to stadig en del af mediernes omdrejningspunkt som henholdsvis redaktion og dels som debattør og blogger.

Leder – Ekstra Bladet den 20. maj 2015

ANNONSE