Nyt

I denne uge annoncerede Danmarks mest multikulturelle mediechef sin afgang. Her er et tilbageblik på Poul Madsens islamvenlige aftryk på Ekstra Bladet.

Poul Madsens nære ven, Özlem Cekic, savner allerede sin samarbejdspartner, der har givet den tyrkiske populist ubegrænset adgang til avisens spalter.
“Det er sjældent, man møder et menneske som Poul…Tak for kampen min ven,” lyder det fra Özlem Cekic.
Özlem Cekic er berygtet for at fylde integrationsdebatten med varm mellemøstlig luft, tvivlsomme fakta og deciderede løgne. Den tyrkiske kvinde har tidligere fortalt, at hendes drøm har været at dø som islamisk martyr i Afghanistan.
Men Poul Madsens islamofile eventyr rækker videre end en tyrkisk kop dialogkaffe. Den 58-årige journalist har omkalfatret Ekstra Bladet fra en kritisk avis, der udstillede den forfejlede integration til en logrende pamflet, der hylder multikulturen.
Få dage før seneste folketingsvalg arrangerede Poul Madsen en kæmpe ramadanmiddag i avisens lokaler. Steningsglade imamer og den indvandrerglade Sofie Carsten Nielsen stod i kø.
Poul Madsens æresgæst var den berygtede imam Naveed Baig, der tidligere har været på Ekstra Bladets forside, fordi han spredte dødstrusler i en københavnsk moské.
“Som ungt medlem af den islamistiske organisation Minhaj-ul-Quran tilkendegav den danske imam Naveed Baig sin støtte til drab,” står der i Ekstra Bladet i 2006.
Året efter – i 2007 – tiltrådte Poul Madsen i rollen som chefredaktør for Ekstra Bladet, og senere ramadanfestede han med den truende imam.
Poul Madsen besøgte den mellemøstlige bazar i Gellerupparken, storsmilede med en bandekriminel indvandrer og skrev til danskerne: “Integrationen er også dit ansvar.”
Muslimerne jublede i parallelsamfundene. Ekstra Bladet lancerede velfærdsmigranterne som ofre for danskernes racisme.
Poul Madsen var muslimernes ven.
ANNONSE