Nyt

Skattekronerne vælter ind på Ekstra Bladets redaktion. Hvert år betaler danskerne 17,5 million kroner i mediestøtte til Ekstra Bladet.

Og hvad går pengene til? I 2017 inviterede Ekstra Bladet sine medarbejdere til en ‘lummer julefrokost’, hvor medarbejderne skulle finde deres ‘indre onkel frem’.

Juleinvitationen var garneret med halvnøgne nissepiger, der skulle signalere, at de modne mænd på redaktionen kunne svinge deres libido og invitere unge kvindelige medarbejdere op på skødet.

I dag fortæller en ung kvinde – journalist Julie Kragh – der tidligere var ansat på Ekstra Bladet, at hun var til en firmafest på avisen, hvor hun blev blev taget og befamlet på brysterne mod sin vilje.

Sexchikanen foregik foran grinende kollegaer fra medieeliten. Det var offerets første arbejdsdag på den ‘lumre’ avis.

Sidst i august 2020 benægter chefredaktør Poul Madsen, at der skulle være problemer med sexchikane mod kvinder på hans avis:

“Jeg tror ikke, at der er den rådne kultur i dag, som man måske leder efter,” lyder det fra Poul Madsen.

Alt peger på, at avisbossen Poul Madsen har været i den eksplosive del af panikalderen i slutningen af 2017, da han afholder den lumre julefrokost.

Få måneder efter Ekstra Bladets julearrangement fortæller Poul Madsen sin aldrende kone, at han ikke gider hende mere. Det viser sig, at Poul Madsen har fundet en 25 år yngre elskerinde.

“Altså, jeg vil også gerne have større bryster og længere ben,” lyder det fra Poul Madsens chokerede hustru som en reaktion på, at Poul Madsen skifter hende ud med en yngre kvinde.

ANNONSE

Den 48-årige ekskone må se den ‘lumre’ chefredaktør gå på rov efter en større bh-skål, som hans rynkede hænder kan omklamre.

Meget tyder på, at den aldrende Poul Madsen har søgt et skud livseliksir fra unge kvinder, da han afholdt en ‘lummer’ julefrokost i 2017. På et tidspunkt hvor han angiveligt var utilfreds med både længden på hustruens ben og omfanget af hendes barm.

Målsætningen var klar: ‘Onkel Poul og drengene’ skulle slå sig løs mellem de frygtsomme kvinder på avisredaktionen, der i årevis har måttet stå model til både sexchikane og truende adfærd.

Hele Danmarks ‘Onkel Poul’ må afholde alle de kvindefornedrende arrangementer, han vil. Men hvorfor skal danskerne betale gildet?

ANNONSE