Kopierede/fra hoften

Özlem Cekic på Twitter, 16. november 2021; NB: Redigeret

Jeg har ikke den store fidus til Özlem Cekic, men det kræver alligevel en god portion mod at skrive noget venligt om DF-formand Kristian Thulesen-Dahl på Twitter. Mellem linjerne kan man læse, at hun nok ikke helt var klar over omfanget af ‘de godes had’, men hun skal alligevel have ros for at konfrontere de mere ekstreme. Det er eksempelvis en Peter Toft Jølving, der mener hendes medfølelse for Thulesen-Dahl legitimerer og normaliserer ‘racisme’. Noget af et synspunkt for en mand der har lavet en hjemmeside med det enkle formål at ‘fremme den gode demokratiske samtale’ på Twitter. Den gode demokratiske samtale… blandt meningsfæller.

Ingen af Cekic’ mange kritikere forsøger at definere ‘racisme’, og det forstår man godt, for det ville lynhurtigt udstille deres sekteriske udgangspunkt. Personligt er jeg så småt begyndt at ‘omfavne racisme-etiketten’ online, for selverklærede ‘antiracister’ blive så dejligt desillusionerede, når de mister deres eneste argument.

Dét her er netop den legitimering og normalisering af racisme, som kritikerne taler om.‘Man kan ikke være brobygger, hvis man tror, at man ejer sandheden’. At racisme er illegitimt er ikke til forhandling eller diskussion. Der ér et rigtigt og forkert.” (Peter Toft Jølving, Twitter)

ANNONSE

“… Blokering af politiske modstandere alene på baggrund af sober og saglig kritik forstærker ekkokamre og undergraver demokratiet. Det er ikke i orden.” (Peter Toft Jølving, Polcensur)

 

Peter Toft Jølving, der forsøger at ‘fremme den gode demokratiske samtale’, 2021)

Mere om De venstreorienteredes intolerance i hendes EB-klumme (19. november 2021).

“‘Du taler om en mand, der har medvirket til forråelsen i den danske udlændingepolitik… forstår dig ikke’, ‘Alle klovne skal en dag forlade cirkus’, ‘DFs menneskesyn fortjener ikke medlidenhed’, ‘Jeg kan ikke svinge mig op til at føle sympati med et parti, som har ført en så menneskefjendsk politik som DF”, ‘Fuck ham’,’Han er gennemført usympatisk og uempatisk. Det er ikke synd for ham’, ‘Han er ond‘, ‘Jeg ønsker det værste for ham’, ‘Hvad er der galt med dig Özlem. Ingen sympati for røvhullet herfra’, ‘Havde du også ondt af Komiske Ali?’ ‘Du overser bevidst racismen Özlem’, ‘Du blåstempler racismen og ascismen.‘” (Özlem Cekic)

 

ANNONSE

Mest læst