Nyt

Så måske var de alligevel ikke helt sikre: Den hidtil mest omfattende undersøgelse af covid vacciner konkluderer, at de vaccinerede har en større risiko for at udvikle hjerteproblemer, neurologiske sygdomme og blodpropper i hjernen. Når vi ved, at vaccinerne hverken forebygger infektion eller covid, kan man spørge, om vaccinerne har haft en netto positiv effekt på folkesundheden.

Undersøgelsen, som er publiceret i det prestigefyldte medicinske tidsskrift Vaccine, forskede på informationsmateriale fra 99 millioner individer, og fokuserede primært på 13 forskellige tilstande, der blev anset for at være særligt interessante. Undersøgelsen er udført af Statens Serum Institut i Danmark.

Myokarditis, som er en betændelse i hjertemusklen, var ifølge undersøgelsen særligt fremtrædende efter den anden dosis af Modernas mRNA-vaccine. De, der fik Pfizers vaccine, hvad enten det var den første, anden eller tredje injektion, havde også en øget risiko. Moderna var også forbundet med perikarditis, som er en tilstand, hvor vævet omkring hjertet hæver. Ifølge endnu en dansk undersøgelse, er dødeligheden for myocarditis 16,9 procent over 8,5 år, og selv yngre patienter uden komplikationer har en øget risiko for hjertesvigt på længere sigt. Undersøgelsen oplyste ikke, hvor stor den øgede forekomst af myocarditis var, sammenlignet med uvaccinerede forsøgspersoner.

ANNONSE

Astra Zeneca-vaccinen, som blev trukket tilbage i Norge efter kort tids brug, er forbundet med en øget risiko for Guillain-Barre syndrom i op til 42 dage efter indgivelsen af ​​dosis. Guillain-Barre forårsager lammelser i kroppen. Astra Zeneca-vaccinen øgede også forekomsten af ​​en sjælden type blodprop i hjernen, og havde også en sammenhæng med myokarditis, dog meget mindre end de MRNA-baserede vacciner.

Resultaterne af undersøgelsen er gengivet i medier som Washington Times, Bloomberg og Daily Mail. Og selvom disse medier offentliggør forskningsresultaterne, der sort på hvidt siger, at vaccinerne har bivirkninger, hævder Daily Mail at covid vaccinerne sparede “20 mio.” menneskers liv. De henviser til en model fra Imperial College London, som siden er blevet omhyggeligt adskilt.

Når vi nu også ved, at vaccinerne hverken forhindrer infektion eller sygdom, og sideløbende ser overdødelighed i hele den vestlige verden, som ikke har nogen åbenlys årsag, med øget forekomst af aggressiv kræft og hjertesygdomme, kan vi begynde at nærme os sandheden om, hvor sikkert og hvor effektive vaccinerne faktisk er.

 

Køb “Hvordan myndighederne bluffede os” af Robert Malone!

 

ANNONSE