Kopierede/fra hoften

Jeg hører mere Radio24syv end de fleste, men det varmer alligevel mit kongeblå blogger-hjerte, at FM-kanalen fra 1. november overtages af det såkaldte ‘Radio4’. Radio24syv er forlængst blevet et reservat for mediebranchens venstrefløjsere, og det giver ingen mening overhovedet, at de skal lønnes med mine skattekroner. Et af sommerprogrammerne hedder i år ‘Mary og De Gamle Hvide Mænd’, og hvis man vil høre Black Lives Matter-aktivisten Mary Consolata Namagambe tale om strukturel racisme en time hver formiddag, så er der chancen.

Torsdag problematiserede hun eksempelvis, at ‘minoritetsdanskere’ har højere risiko end hvide danskere for at blive anholdt ‘uden efterfølgende at blive dømt’. Et fantastisk eksempel på manglende selvindsigt.

Jeg har blogget om Mary Namagambe flere gange. Eksempelvis i 2017, da hun kritiserede BT, fordi avisen hang hendes venindes bror ud som mistænkt voldtægtsmand. Hun forsøgte sig med flere kreative forklaringer, og slettede til sidst alt. Det viste sig at Mary Consolata Namagambes venindes bror var manden på politiets overvågningsvideo, og han blev ikke bare anholdt, sigtet og tiltalt, men også dømt for overfaldsvoldtægten. Herunder afslutningen fra EB.dk – Idømt tre år for voldtægtsforsøg: ‘Hvis du råber, slår jeg dig ihjel’.

En 26-årig mand fra Valby blev i går idømt tre års ubetinget fængsel for forsøg på voldtægt, samt voldtægt ved andet seksuelt forhold end samleje. Forbrydelsen skete 1. september, hvor han overfaldt en kvinde omkring klokken 6 om morgenen på et stisystem ved Ny Ellebjerg Station i Valby.

Dommen faldt, efter den 26-årige Peter Sosthenes Boyi tirsdag og torsdag denne uge har siddet i anklagestolen ved Retten på Frederiksberg.

Udover fængselsstraf gik anklagemyndigheden ligeledes efter at få ham udvist fra Danmark. I retten blev han foruden fængselsstraffen tildelt betinget udvisning med en prøvetid på to og et halvt år. Han modtog dommen, selvom han under efterforskningen og retssagen har nægtet sig skyldig. …

‘Du må ikke råbe. Hvis du råber, slår jeg dig ihjel’, skulle den nu dømte angiveligt have sagt.

(Mary Consolata Namagambe på Facebook, 2017)

“BT har løjet omkring gerningsmanden, og hængt en uskyldig sort mand ud.” (Mary Consolata Namagambe, 6. september 2017)

Mary Consolata Namagambe på Facebook, 2017

ANNONSE