Hovederne på bloggen

En af ”brobyggerens” (red.: Özlem Cekic) utrolige ”kendsgerninger” var, at 97 pct. af indvandrere i Danmark ikke er dømt for noget kriminelt, hvorfor vi andre naturligvis burde holde om med at tale så meget om voldtægter, overfald, opstillede betonklodser i fodgængerområder og sten, der falder ned fra motorvejsbroer. (…)

Som samme undersøgelse viste med et prægnant nedslag, er 42 pct. af ikkevestlige mandlige indvandrere og 37 pct. af ikkevestlige mandlige efterkommere fra årgang 1987 dømt for at have overtrådt straffeloven, mens mænd med dansk oprindelse ligger på 17 pct. Altså, ikke færdselsloven, men straffeloven. Hertil skal lægges de, der ikke blev opdaget, fanget eller dømt. Det giver mildest talt et noget andet billede end det, Özlem Cekic rejser rundt med.

Tendensen er ikke til at tage fejl af: Børn af ikkevestlige indvandrere er den mest kriminelle gruppe i Danmark. De er noget mere kriminelle end deres forældre, som er langt mere kriminelle end de etniske danskere. (…)

ANNONSE

Derfor ville det klæde Özlem Cekic at undskylde sin fejl og Danmarks Radio at berigtige hendes oplysninger, som kanalen gav endnu større spredning via Twitter.

 

 Myten om de 97 pct.: Özlem Cekic bør undskylde offentligt
Urigtige påstande bliver ikke rigtigere af at blive gentaget, heller ikke i DR. Selv en ”brobygger” kan vel sige undskyld.

 

 

ANNONSE

2 svar til “Özlem Cekic bør undskylde offentligt”

  1. Henrik Larsen siger:

    Tak for kaffe! 🙂

  2. Va Sawva siger:

    Hun skal tilbage til muhamedanerland sammen med alle de andre muhamedanere. – muhamedanere vil ikke og kan ikke blive en del af et demokratisk, verdsligt og kulturkristent samfund, for de er muhamedanere, og muhamedanere vil have sharia og alt det andet muhamedanerlort, som deres sorte bog foreskriver.

    Ud med hende og alle de andre.

    Herut!