Nyt

Myndigheten för press, radio och tv (MPRT) er kommet med nye betingelser for at få pressestøtte i landet. Sverige har Europas mest omfattende og mest læste alternative presse. Ganske forståeligt for os der på nært hold har oplevet mediernes censur af synspunkter, som staten og politikerne ikke ønskede udbredt. Man husker måske hvor mange tænkende og skrivende svenskere, der i 2000 tallet var henvist til at skrive i danske aviser.

EU har lagt censuren af offentligheden i entreprise

Nu har magten omsider indset, at den er intimt forbundet sproget, informationerne og fortolkningsprivilegiet, og at de med dagens frie information har spillet sig for stor en del kontrollen af hænde. De sidste tyve år har været en uforstyrret deroute for socialdemokraterne, og en stadig kurve opad for Sverigedemokraterne. Det frie ord har været en konstant torn i øjet på de mægtige, der er kommmet talrige udspil fra EU om at begrænse den, og foreløbig er vi ikke kommet længere end at Bruxelles har opfordret ejerne af de sociale medier til at praktisere den censur, deres grundlove forbyder dem at indføre selv.

Dette kommer også til Danmark i nogen form. Med den seneste tids mange tiltaler af dem (senest Kim Møller og Uwe Max), der dokumenterer for ubehagelige sandheder om islam fornemmer vi tydeligt at EU og Christiansborg har givet tommelskruerne på ytringsfriheden nogle ekstra omgange skrue.

ANNONSE

En blog som denne vil ikke eksistere om ti år. Jo mere “multikultur” desto mere ensartede udtryk vil den tolerere. Det er også grunden til, at man ikke kan have demokrati under i en “multikultur.” Vold og trusler bliver samtaleformen. Man kunne også formulere det sådan: I fremtiden må kun politikere lyve.

Mere om emnet: Staten vill villkora innehåll för presstödAlternativmedier nekades presstödChang Frick kommenterar regeringens krigsförklaring mot alternativmedia.

ANNONSE