Gæsteskribent

Indtil nu har de store amerikanske TV-kanaler, ABC, CBS og NBC, brugt 0 minutter (som i nul minutter) på de seneste dages afsløringer af Twitters sammensværgelse med flere regeringsorganer for at lukke munden på kritikere af Biden-administrationen og det demokratiske parti.
Og hvordan står det til med de danske medier? Et hurtigt blik på dagens Berlingske, Politiken og Jyllands-Posten viser, at de heller ikke har haft et ord at sige om denne formentlig største politiske skandale i USA’s historie. Men så da DR.dk, som er 100 pct. betalt af landets skatteydere? Heller ikke en snus. Det samme gælder TV2.
De førende danske medier vil simpelthen ikke have, at danskerne får noget at vide.
Det er ellers rare sager, der er kommet frem. Det står nu uigendriveligt fast, at Twitter har holdt ugentlige møder med FBI, The Department of Homeland Security og The Director of National Intelligence, så de kunne aftale hvilke oplysninger, der skulle undertrykkes. Alt tyder på, at Google og Facebook har været indblandet i lignende konspirationer.
Man skal være mere end naiv, hvis man tror, at denne statsorganiserede censur ikke har påvirket valgene i 2020 og 2022. Og man skal være temmelig dum, hvis man på den baggrund vil betegne valgene som frie.
Danmarks vigtigste allierede er altså en politistat, der har mere til fælles med det kommunistiske Kina og mullahernes Iran end med et frit og demokratisk retssamfund. Og de danske medier vil ikke røre ved sagen!
Er der ikke snart et folketingsmedlem, der vil spørge, om vi fortsat skal betale for DR og give pressestøtte til de andre? Hvis medierne vil lyve og undertrykke, må de gøre det for deres egne penge og ikke for tvangsudskrevne midler.
ANNONSE