Nyt

Nordjyllands Politi efterforsker lige nu en mulig kidnapning af en 10-årig dreng, der opholdt sig i familiens have i Frederikshavn. Politiet beder borgerne kontakte ordensmagten, hvis de har observeret noget i området omkring det sted, hvor bortførelsen kan have fundet sted.

Det berøringsangste politikorps vælger at skjule signalementet, som det opskræmte forældrepar selv har lagt ud på de sociale medier. Den efterlyste bortfører skulle, ifølge anmelderne, have ‘mørk hud og sort hår’. Står ovenstående til troende, så har en indvandrer taget et barn, smidt den lille dreng over skulderen – for derefter at løbe afsted med det 10-årige offer.

Politiet finder det af uforklarlige årsager ikke nødvendigt at bringe et signalement af den ‘mørke mand’, der er efterlyst. I Sverige dækker politiet konsekvent over gerningsmænd med mørk hudfarve, der ofte stammer fra muslimske lande. Man vil ikke opildne til racisme og lader i stedet ofrene i stikken.

ANNONSE

Svenske politifolk gav sagerne med de kriminelle indvandrere den hemmelige ‘kode 291’.

Har vi fået svenske tilstande i Danmark?

*

Læs mere om sagen i de danske medier

Køb Lars Hedegaards nye bog her!

ANNONSE

Mest læst