Nyt

Tårnlegepladsen i Fælledparken på Østerbro i København- Foto:Maps

BT beretter om tre lignende overfald på kort tid i Fælledparken, og har derfor spurgt politiet om signalement på de eftersøgte. “Af hensyn til efterforskningen kan Københavns Politi på nuværende tidspunkt ikke oplyse eventuelle signalementer af mistænkte”, fortæller politiet i relation til det ene overfald. Udover overfaldet beskrevet herunder, drejer det sig om et overfald mod en 17-årig dreng med anden etnisk baggrund end dansk, samt en ‘person’, der blev overfaldet af ‘en større gruppe’. Politiet har anholdt ‘en 15-årig dreng’.

Fra BT.dk – 15-årig anholdt efter serie af gruppeoverfald.

“De kom gående i en stor gruppe gennem parkens halvmørke. Syv drenge på 15 til 17 år med anden etnisk herkomst end dansk. Klædt i mørkt tøj.

Da de fik øje på to jævnaldrende drenge, der bar på en kasse øl, gik de umotiveret hen og antastede dem. De krævede at få kassen med øl udleveret, og da svaret var nej, blev de voldelige.

En 16-årig dreng blev slået hårdt i tindingen og på kæben. Efter at have modtaget slagene løb han væk, mens gruppen kom med hånende tilråb. Han søgte tilflugt på Rigshospitalet.

Det fortæller den 16-åriges far, der ønsker at være anonym af hensyn til sin søn. Overfaldet skete ved Tårnlegepladsen i Fælledparken på Østerbro i København. “

ANNONSE