Nyt

Anholdt 20-25 årig mand, ‘arabisk af udseende’; Se evt. Aalborg24.dk

Den efterlyste araber er anholdt, og Nordjyllands Politi har derfor fjernet signalementet fra efterlysningen.

“Voldtægtsforsøget fandt sted søndag d. 6. oktober 2019 kl. ca. 06:15 på et offentligt toilet i Jomfru Ane Parken ved havnen i Aalborg. …

Kl. ca. 06:00 opholdt den 20-årige kvinde, hendes 26-årige ven og gerningsmanden sig i Jomfru Ane Gade uden for restaurationerne, som alle havde lukket kort forinden.

Da den 20-årige kvinde skulle bruge et toilet tilbød gerningsmanden, at han kunne vise vej til et toilet. Efterfølgende gik de alle tre fra Jomfru Ane Gade til toilettet ved Jomfru Ane Parken ved havnen i Aalborg.

Da de kom til toilettet, forsøgte gerningsmanden ved hjælp af vold at tiltvinge sig samleje med den 20-årige kvinde. I forbindelse med dette blev kvindens 26-årige ven udsat for vold, der resulterede i, at han brækkede kæben. Herefter opgav gerningsmanden sit forehavende, og han flygtede fra stedet i ukendt retning.”

ANNONSE