Nyt

De hårdtprøvede licensbetalere er endnu engang vidne til et svinsk angreb på USA’s præsident i DR’s nyhedsudsendelser.

Tirsdag morgen har radioværterne på P1 Morgen inviteret musikeren og den venstreorienterede skribent Peter Kofod i studiet. Selvom interviewet handler om en australsk statsborger, der er fængslet i Storbritannien, så lykkes det at svine USA’s præsident til.

“Den orange klovn,” lyder det fra Peter Kofod i æteren.

Det handler om at bruge en politisk modstanders udseende og kombinere det med et nedladende retorisk angreb – formet som et øgenavn. En opførsel som selv små børn opdrages til ikke at benytte.

Nu skulle man tro, at Danmarks Radios nyhedsværter ville gribe ind og stoppe det nedladende angreb på en politisk modstander. Men begge radioværter er tavse og lader deres venstreorienterede gæst få frit spil.

ANNONSE

Danmarks Radio har et grundlæggende ansvar for det, der bringes på skærmen og i radioen. Derfor er det eksempelvis nyhedsværternes pligt at tilbagevise grove angreb på personer, der ikke er tilstede i studiet.

Den venstreorienterede Peter Kofod er kendt som bassist i bandene ‘Hjemme hos Lau’ og ‘Dark and dear’. Han har desuden skrevet i den kommunistiske partiavis Dagbladet Arbejderen.

Hvis du er venstreorienteret nok, så er der frit spil i Danmarks Radio. ***

Lyt til det bizarre optrin i Danmarks Radios nyhedsudsendelse. Man skal spole 46 minutter og seks sekunder ind i udsendelsen

ANNONSE

Mest læst

Dumhedens triumf