Kopierede/fra hoften

I denne uge har danskerne hørt advarsler fra Danmarks Radios journalister om den ‘farlige højrefløj’, som danskerne skal frygte.

En tidligere PET-chef advarer desuden mod unge mennesker i den indvandrerkritiske organisation Generation Identitær:

“Jeg mener, at Generation Identitær er udtryk for en udvikling i de højreradikale miljøer, som vi skal være meget på vagt over for som samfund,” forklarer den fængselsdømte Jakob Scharf, der engang kontrollerede Politiets Efterretningstjeneste / PET.

Københavns Politi holder endvidere ‘dialogmøder’ i islamiske moskeer, hvor ordensmagten italesætter ‘truslen mod muslimer’ i Danmark.

Men alle de politisk korrekte politifolk, licensjournalister og PET-chefen glemmer helt at kigge mod det åbenlyse voldshelvede på venstrefløjen i dansk politik.

I morgen kan man tilmelde sig et ‘seminar’ hos venstreekstremisterne Antifa. En organisation, der virker ved vold og trusler. Hos Antifa kan man lære ræverød ‘organisering og kamp’ og få at vide, hvordan man ‘slår hårdt tilbage’ mod venstrefløjens politiske modstandere.

Der er også lagt op til at klarlægge, hvor deltagernes ‘grænser går’, inden man kaster dem ud i gadekampe som venstrefløjssoldater.

Venstrefløjens planlægningsmøde omkring den fremtidige politiske vold foregår i dybeste hemmelighed. Adresse og sted får du først efter din tilmelding er godkendt og verificeret af voldsbevægelsen ANTIFA.

I USA har præsident Trump overvejelser om at sætte ANTIFA på listen over terrororganisationer. I Danmark har politikerne derimod givet de unge voldsparate socialister skatteyderbetalte tilholdssteder som Ungdomshuset og Folkets Hus i København.

ANNONSE

En af grundlæggerne af den danske afdeling af ANTIFA er det tidligere folketingsmedlem Pelle Dragsted fra Enhedslisten. Pelle Dragsted var med til at grundlægge den danske afdeling af ANTIFA i begyndelsen af 1990’erne.

Hver evig eneste dag bliver danskerne udsat for ekstrem propaganda. Det er IKKE højrefløjen, der er en trussel mod danskerne. Det er de ræverøde voldsmænd fra venstrefløjen, der har smadret og udøvet grov politisk vold i de danske gader i årtier, der er en trussel mod danskerne.

Se også
Norges kronprins sat på plads: Islams regler gælder også i Norge

ANNONSE