Kopierede/fra hoften

Radikale Elif Demir Gökce valgte mandag morgen at melde sig ud af De Radikale, og hermed fandt føljetonen et naturligt punktum: I, II, III. Hun forsøger som stort set alle andre rabiate muslimer før hende, at gøre det til et spørgsmål om ytringsfrihed, og fortæller hermed indirekte, at hun ikke er fortrolig med begrebet. Lokalformand Said Mo EL Idrissi har meldt sig ud i sympati – det var ham, der for et par år siden vandt en intern-radikal strid mod Petar ‘Danmark for alle’ Socevic. Vestegnen ligner til forveksling en islamistisk højborg.

“Den seneste uge har der været en voldsom debat vedrørende mine udtalelser i radio 24syv. Emnet som startede med min helt egen personlige holdning og bekymringer ift. at presse vores folkeskole om at dikteres til at tvinge vores børn til at undervises i Muhammed karikaturerne med en bombe i turbanen – blev trukket i flere retninger, og man prøvede at udstille mig som konspirationsteoretiker. … Man behøver ikke at være enig med mig. Men jeg har ligesom alle andre ret til at ytre mig frit. Jeg vil ikke føle at blive ‘pisket’ til underdanighed af hverken politikere, medier eller andre ideologiske meningsdannere, som i-k-k-e ønsker at lytte men kvæle mig ind i deres fordomme. Jeg vil ikke tale med to tunger og stryge med hårene. Vi burde kunne tale åbent, ærligt og kritisk om alle emner i vores samfund – og ikke stoppe holdninger og ideologier ned i halsen på hinanden.
Jeg har nu haft tid til at reflektere over min politiske fremtid i Radikale Venstre og har igennem hele denne sag erkendt, at der reelt ikke er SÅ højt til loftet som partiet fremhæver. Jeg har med min værdighed i behold meldt mig ud af partiet d.d.
(Elif Demir Gökce, Facebook, 31. januar 2022)

Fra kommentarsporet

“Salaam aleykum Elif Demir Gökce tillykke med valget. Det er klogt gjort tror jeg. Det sender et signal til alle partigrupper, der gerne vil tiltrække den ‘muslimsk stemme’, om at det ikke bare er gratis. At muslimer i politik også har ytringsfrihed og ikke blot makker ret…” (Kasper Mathiesen)

“Elif Demir: Der er ikke plads til din slags mennesker i politik, fordi du er for ærlig og anstændig, mens politik kræver man er udspekuleret og populist. I politik skal du spille efter det politiske spil, diskutere/tale om emner inden for de rammer der er sat, og ellers når du ingen steder. Kort sagt man skal være beskidt og det er du ikke, derfor er det endt sådan. Dernæst vil jeg også sige at jeg støtter dig i din udtalelse omkring mordet på den franske lære. … Det var en muslim, men en hjernevasket muslim der handlede langt fra islams lære. Hjernevaskelsen af denne muslim tror jeg på er sket med den franske efterretningstjenestes kendskab/hjælp. Altså var det en false flag operation. At folk ikke tror på den slags handler blot om at det går imod deres verdensbillede…”(Abu Yunes)

“Tillykke med at stå fast på det, du mener er rigtigt. De venstreorienterede partier er uden undtagelse nogle rygløse populister, der gerne snakker minoriteterne efter munden op til et valg, men bagefter sælger vores interesser for en slikkepind. …” (Imran Bin Munir Husayn)

“Kære Elif Jeg er ked af at læse, at du er blevet uretfærdigt behandlet af Radikale for dine udtalelser.
Det er interessant, at et parti, der hævder at respektere ytringsfriheden og en meget bred diskussionsramme, handler på denne diskriminerende måde. … fortsæt venligst med at kæmpe for dem, der har valgt dig, og lad ikke dumme kommentarer få dig deprimeret.”
(Bashy Quraishy)

“… Med hensyn til ‘false flag,’ så er det jo ikke ukendt at både de Franske, Brittiske og Amerikanske efterretningstjenester har samarbejdet med ekstreme terrorgrupper der misbruger Islams navn. ‘False flag’ operatoner er heller ikke ukendte fra de pågældende landes side. … Så det er ikke utænkeligt at de pågældende efterretningstjenester har haft en finger med i spillet. Om det kan bevises i sagen om den franske skolelærer er så en anden sag, men indicierne er der i hvert fald. Hvad man så vælger at tro på er så et spørgsmål om, hvor meget man underkaster sig de vestlige Taghut regenter.” (Sigrid Lund)

“Kære Elif. Jeg støtter dig 100000%. Det her viser tydeligt, at ytringsfriheden ikke gælder for alle i Danmark. Åbenbart kan en harmløs tekstformulering skabe en Malika storm i den danske presse, hos danske politikere og intellektuelle. De har i årtier frit udtalt sig islamofobisk mod verdens største religion.” (Ben Haddou)

ANNONSE