Kopierede/fra hoften

Undertegnede har i weekenden været til foredrag med en tidligere højtstående politisk embedsmand i Det Hvide Hus i USA. Fordi Steve Bannon er højreorienteret og har været ansat af USA’s præsident Donald Trump, så kan den danske medieelite ikke styre sig og kommer til at afsløre, hvordan den tænker og handler.

Vi taler om et regulært ‘stikker-netværk’, der kører på kryds og tværs mellem de danske røde journalister.

Ikke så snart havde undertegnede lørdag aften lagt et foto på Facebook sammen med Steve Bannon, så begyndte de røde journalister (og stikkere) at “advare hinanden”.

Her er det tv-journalisten Georg Larsen, der rundsender fotoet til “Kære venner og journalistkollegaer”. Georg Larsen “tagger” for eksempel Danmarks Radios chef for P1, direktøren for Radio24syv (den tidligere kommunist Jørgen Ramskov), en tidligere ansat på DR’s dokumentarafdeling, udlandredaktøren på Radio24syv og en DR-journalist på programmet P1 Morgen.

Danmarks Radios kanalchef og tidligere studievært Thomas Buch-Andersen sender et “Facebook-like” som opbakning til sin kollega Georg Larsen. Thomas Buch-Andersen bestemmer over alt indhold i DR’s taleradio P1.

Kan DR dække valgkampen seriøst, når kanalchef Thomas Buch-Andersen hader et parti – Stram Kurs – der stiller op til folketingsvalget?

Vi taler her om toppen af den danske medieverden. Georg Larsen opfordrer alle kollegaerne til at tage “sagen” op i deres røde licensmedier.

Journalisten Georg Larsen har tidligere været ansat på Danmarks Radio i hele 14 år. Georg Larsen er nu selvstændig, man han leverer stadig tv-udsendelser til Danmark Radio. Blandt andet er licensbetalerne blevet beæret med udsendelsen ‘Beautiful Beirut’ (‘Smukke Beirut’ red.), som blev sendt på den ræverøde tv-kanal DR2.

ANNONSE

Sådan her arbejder et regulært ‘stikker-netværk’ af røde journalister fra medieeliten. Når en rød journalist ser noget, som personen ikke tolererer eller accepterer, så advarer man straks kollegaerne, så der kan tages affære og produceres hadsk “journalistik”.

Tv-journalist Georg Larsen, DR-chefen Thomas Buch-Andersen og de andre angste venstreorienterede journalister er blot simple stikkere, der ikke tåler andre politiske holdninger end deres egen.

Hvorfor skal danskerne betale licens til det her?

(Den mand – Thomas Gade – der skriver “crazy shit” er tidligere ledende redaktør i Danmarks Radio. Journalist Thomas Gade er i dag ansat i et privat firma, der sælger tv til Danmarks Radio i stor stil).

(Mere om journalisternes metoder for at få stoppet Stram Kurs her)

Se også
Præsentation af portræt af Mogens Glistrup i folketinget

Steve Bannon hos Document i Oslo

Mikael Jalving: “Marginalisér enhver, der nævner det unævnelige. Udgræns, om muligt også parlamentarisk.”

ANNONSE