Tavle

Når nøden er størst, er hjælpen og spindoktoren nærmest.

Det erfarer Danmarks ny udenrigsminister Jeppe Kofod, da han en tidlig morgen flygter fra Esbjerg Højskole efter at have haft sex med en 15-årig pige uden kondom.

Mediestormen raser, og danskerne kigger måbende til, mens der findes blod på lagnet i kølvandet på, at Jeppe Kofod har givet en purung pige sin seksuelle debut midt i en våd ungdomsfest.

De færreste danskere ved, at Mette Frederiksens spindoktor – Martin Rossen – har en finger med i spillet om den tvivlsomme teenagesex.

Socialdemokratiet vil i 2008 ikke kendes ved den sexglade politiker Jeppe Kofod. Gruppeformanden hos Socialdemokratiet udtaler, at det er ‘helt utilgiveligt!’, og at Kofod nøje må ‘overveje sin politiske fremtid’.

Men Jeppe Kofods ven Martin Rossen er fremtidens mand og magtfuld spindoktor. Martin Rossen begynder at arbejde i kulissen for at hjælpe Jeppe Kofod tilbage fra den umulige situation.

Spindoktor Martin Rossen har en mediestrategi klar, og han nedkæmper den interne modstand i partiet mod Jeppe Kofod.

Strategien hjælper, og tre måneder efter den famøse teenagesex på højskolen toner Jeppe Kofod frem i de danske medier. Han kan fortælle, at hans 15-årige sexpartner “har det godt” og at “tavlen er visket ren”.

ANNONSE

“Jeg kan bare sige, at sagen er afsluttet fra os parter,” fortæller Jeppe Kofod få måneder efter, at han dyrkede sex med teenagepigen.

Det er statsminister Mette Frederiksens magtfulde spindoktor Martin Rossen, der er bagmanden bag denne smarte plan, og de danske journalister hopper i med begge ben.

Langsomt ‘bygges’ Jeppe Kofod op igen, og der skabes en vej tilbage til toppen af dansk politik. Og i juni 2019 kan Jeppe Kofod se sit navn pryde forsiderne igen – nu som Danmarks udenrigsminister.

Spindoktor Martin Rossen regnes i dag for den ræverøde regerings mest magtfulde figur ved siden af statsminister Mette Frederiksen. Spindoktoren sidder i regeringens nøglepositioner sammen med sin gamle ven – lagenakrobaten Jeppe Kofod. De kan nu smile til hinanden og håbe på, at ungpige-sex, mødom og fortrydelsespiller er fortid i danske medier.

44-årige Martin Rossen kan som snedig spindoktor, der blandt andet ‘løste’ Jeppe Kofods sex-sag, indkassere 1.229.578,00 skattekroner om året eksklusiv pension.

Det kan betale sig at hjælpe sin ræverøde ven ud af hans seksuelle møde med en 15-årig pige.

Se også
Danske politikere gav et pas til IS-terrorist: Forlanger gratis sygepleje i Danmark

ANNONSE

Mest læst

Knæfaldet