Nyt

Danmarks Radio stillede sig onsdag aften i rækken af medier, der har interviewet den jordansk-palæstinensiske jurist Sara Osama Kayyali.

 Den muslimske jurist, der bor i Jordans hovedstad Amman, forlanger, at danskerne skal beholde alle syriske migranter i Danmark.
Netop syriske velfærdsmigranter topper statistikkerne for voldtægt, kriminalitet og kontanthjælp.
Sara Kayyali har fungeret som rådgiver for de danske udlændingemyndigheder.
Nyhedsværten fra DR valgte at fortie en større skandale, der omfatter Sara Osama Kayyalis allernærmeste familie.
Moren til den muslimske jurist hylder den palæstinensiske terrorist Dalal Mughrabi på sociale medier. Den palæstinensiske morder stod bag en massakre, hvor 13 israelske børn blev dræbt.
Man skulle tror, at dette forhold ville afkræve kritiske spørgsmål til en muslimsk jurist, der anklager andre for urent trav. Men når det handler om DR’s ræverøde journalistik, så er alt vendt på hovedet.
Den mellemøstlige juraekspert, der kommer fra en terrorglad familie, får lov at løfte pegefingeren overfor Danmark.
Netop nyhedsudsendelsen Deadline på DR2 er kendt for medarbejdernes ræverøde journalistik. Nyhedsværten Steen Nørskov har ved flere lejligheder udnyttet sin position til at fremme egne politiske holdninger.
I 2020 manipulerede Steen Nørskov et interview med en britisk indvandrerkritiker og en repræsentant fra Trykkefrihedsselskabet. Steen Nørskov stod også bag en smædekampagne mod Stram Kurs kort før det seneste folketingsvalg.
Danmarks Radio holder hånden over en mellemøstlig jurist, hvis familie støtter op om en arabisk barnemorder.
Hvor bliver de kritiske spørgsmål af?
ANNONSE