Kopierede/fra hoften

Kujtim Fejzulai, 20-årig albansk muslim/terrorist; Foto: The Sun)

Ida-Sophia er vært på The Voice, og vil således være ukendt for de fleste. Hun skulle angiveligt være kæreste med en Brøndby-spiller, og har blandt andet medvirket i Loud-podcasten ‘Ung og forvirret’. Kommentar af Ida-Sophia Petersen på EB.dk, der går i rette med Nye Borgerlige, og brokker sig over Facebook-kommentarer fra ‘Bent og Hanne’ – Ida-Sophia: ‘Det er muslimerne der er under angreb’.

“… Jeg står heller ikke i badekåbe og flipflopper på gaden hver morgen og råber, at jeg altså har retten til min lejlighed og mit sommerhus i Karrebæksminde, selvom det i princippet er sådan, det forholder sig.

… Det er i forvejen ikke nogen hemmelighed, at både medier og politikere gang på gang tegner et skræmmebillede af danske muslimer, omend det er unge drenge i S-toge eller somaliske begravelser under corona. Muslimer er en udsat minoritetsgruppe i vores samfund, som er både misforstået og forfulgt.

De psykopater, der skyder folk på åben gade, skærer halsen over på uskyldige mennesker eller sprænger sig selv i luften, er ikke muslimer, de er terrorister og har ikke en religion, uanset hvor mange gange de råber profetens navn.

… Vi er nødt til at skelne mellem islam og terrorisme. De to ting er ikke det samme, og tegninger er ikke et billede på danskernes stolthed og frihed, men et billede på noget, der styrker en etnocentrisk og racistisk kultur, som kun gavner den herskende klasse og splitter resten af samfundets medlemmer ud imod hinanden.

… Vi har nogle meget magtfulde mennesker, der fra deres manifesterede højborg vil trykke tegninger, der førhen har gjort Danmark til et enormt utrygt sted at være. Jeg mener trygt som dengang, hvor man knap kunne træde ind i metroen uden at overveje, om man ville komme op til overfladen igen eller deltage i Distortion uden at tænke over, om det kunne være det næste terrormål. De får frit spil, til trods for de om nogen lægger i kakkelovnen til krig og terror.

Ytringsfrihed er ikke en pligt til at håne minoriteter. Det er faktisk ikke engang en ret til det…”

ANNONSE