Kommentar

Det er næppe nogen nyhed, at danskere skal se sig godt for, når de bevæger sig rundt i storbyernes Allah-beherskede kvarterer. Man skal ikke kikke de vagthavende jihadister lige i øjnene, hvis de passerer en på gaden, men slå blikket ned, som det sømmer sig for en undermand. Man skal ikke gå og fjante, som vantro danskere har for vane. Og hvis man ikke udviser fornøden respekt for den lokale retsorden, har man provokeret og er dermed ansvarlig for enhver ballade, der måtte opstå.

Under alle omstændigheder findes der ingen ordensmagt, som du kan få hjælp fra tids nok til at afværge de tæsk, der er lagt op til.

Ingen vil rigtigt tale om det, men sandheden er vel, at vi har affundet os med de sharia-styrede enklaver i og omkring de store byer. De giver ikke anledning til bekymring – hverken hos politikerne eller deres vælgere – når blot de ikke breder sig ind på dansk område. Man vil jo gerne have lov til at leve frit i sit eget land, selv om det godt nok er skrumpet i takt med shariaens udbredelse.

Spørgsmålet er, om denne underforståede lokumsaftale (I har jeres bydele, vi har vores) holder meget længere. En ven har sendt mig følgende beretning fra det indre København – et område, der ellers blev betragtet som sikkert for danskere.

ANNONSE

” Man slentrer gennem byen.

Ca kl. 03:00 i Læderstræde i København, folk har drukket tæt og moret sig og nogle er efterhånden på vej hjem, et sådan selskab passerer jeg foran en cafe, den består af 7-8 mennesker som nok har været i halvtredserne, de står midt på gaden som i øvrigt er en gågade og er i godt humør. Da jeg er ca 30 meter længere nede af strædet kan jeg høre en bil køre ned af gaden og den stopper da selskabet står i vejen, med det samme bliver der dyttet for at signalere at de skal flytte sig, det gjorde de måske for langsomt eller også vrissede de lidt af dem der sad i bilen, hvad ved jeg, jeg står trods alt 30 meter væk, men der blev ikke råbt af dem der sad i bilen.

Men ud af bilen springer nu en meget høj bredskuldret ung mand med udenlandsk baggrund og det efterhånden velkendte muslimske fuldskæg, han har den efterhånden ligeså velkendte “Fuck dig dit dansker svin” attitude på og føler sig så krænket over, at de ikke bare lystrede og sprang til side øjeblikkeligt, at han råbende og voldsomt truende går hen mod selskabet bakket op af vennerne fra bilen, selskabet bakker tydeligt skræmt tilbage, muslimen råber truende til en mand i gruppen at “du skal sige undskyld”, det råber muslimen et par gange hvorefter en kvinde i selskabet fremstammer et “han har jo sagt undskyld”, muslimen er dog langt fra tilfreds og fortsætter intimideringen af det skræmte selskab, der nu befinder sig i den besynderlige position at mændene har trukket sig om bag kvinderne for ikke at få ørene i maskinen, ydmygelsen er nu total og efter at have tiltalt selskabet som en flok usle hunde og kællinger, sætter de unge muhammedanere sig triumferende ind i bilen og kører videre ud i nattelivet.

Hvad siger en mand til sin kone efter en så brutal indenomsoverhaling, hvordan skal han nogensinde fremstå som familiens beskytter, når han må gemme sig bag den. Og det skal retfærdigvis siges at mændene i selskabet ikke havde en jordisk chance for at vinde en slåskamp mod muhammedanerne pga alder og størrelse. De “muhammedanerne” jager i flok og de udser sig altid et let bytte, og vi danske københavnere går for 94% vedkommende troligt ned og stemmer på partier der ikke vil bekæmpe den adfærd.

Med hensyn til selskabet vil jeg gerne lige kende deres stemmeafgivning, før jeg tager stilling til, om jeg skal grine eller græde.”

Så vidt beretningen fra Læderstræde.

Lad os anskue den ud fra et nøgternt, strategisk synspunkt.

Den muhamedanske adfærd breder sig, fordi den har kunnet ydmyge danske mænd, som ikke havde forestillet sig, at de skulle til at føre krig, når de bevægede sig rundt i byen. Det var sådan noget man hørte om under den tyske besættelse, men nu hersker fred og fremgang, og alle bør forholde sig roligt.

Danskerne har stadig rigeligt med kampkraft til at afvise muhamedanske anslag, men det kræver for det første, at de har fattet, hvad islam går ud på og hvilke kampmidler, den benytter sig af. For det andet, at de evner at organisere sig.

 

 

ANNONSE

7 svar til “Islaminfektionen breder sig”

 1. Axel Artke siger:

  Bevæbning og lovlig adgang til at forsvare sig er også nødvendige forudsætninger.

 2. olesiggaardandersen siger:

  De tyske besættere under anden verdenskrig opførte sig ti gange bedre end nutidens besættere.

  • Niels V. Casse siger:

   Ja! Det gjorde de! Men trods alt kom de også fra et civiliseret samfund!
   Det er den store forskel, de nuværende er voldsforbrydere.

 3. Henrik Larsen siger:

  Bare det adfærdsmæssige eksempel, som LH anfører, er pinligt korrekt og har varet længe.

  Da jeg færdedes i og omkring den nu nedrevne Scala-bygning mere end 20 år siden, var der både inde og ude utallige ungersvende af netop den slags, som “hang ud”, og bare et forkert blik, så var den der: “Har du problem”?

  Den på skrift umiddelbart venlige bemærkning var slet ikke ment sådan, den harmonerede heller ikke med afsenderens ofte aggressive kropssprog og ansigtsfolder, hvilket jo også var grunden til, at hele standard optrinnet blev ophav til en populær vits om de nye danskeres “hjælpsomhed”.

  Og naturligvis kan den pågældende beglo dig stolpe op og ned, som han lyster, det skal du jo være “mand” nok til ikke at lade dig provokere af, såmænd…det er naturligvis, hvad han ville håbe på, til gengæld bliver gadekrigerens billede af dig som en krybende laps bekræftet, når du afholder dig fra at danse, hvilket gør at han fortsætter og intensiverer sit virke, til selvopbyggende helse.

 4. Chang C. Lembirk siger:

  Mener at artiklen må bero på en misforståelse om mennesker og adfærd. Sænk aldrig blikket og gå direkte ind i dem hvis de står i vejen, det virker

 5. KnudMadsen siger:

  Hvilken herlig dag det bliver, når vi skal til at rydde det ukrudt af vejen og ud.

 6. LG siger:

  De er så få – fylder så meget. Deres mentalitet passer ikke her i vesten. Vi skal selv til at være meget mere rå og slå først. Vær beredt når du går ud. Politi og politikkere vil ikke passe på dig, de forstår ikke alvoren for os Almindelige borgere.

Mest læst

Jalving fyret fra JP

Jyllands-Pesten