Nyt

En 2008-analyse af MSM-oraklet Nate Silver fortæller, at Oregons ‘liberals’ er ‘more liberal’ end i alle andre stater, herunder Sanders’ Vermont. Det er tolv år siden, men det har selvfølgelig konsekvenser. I Portland hærgede Black Lives Matter tidligere på året, og det var en venstreradikal gadekriger, der forleden likviderede en Trump-støtte.

Man ved man er i en venstreorienteret højborg, når det er nødvendigt at fortælle gadekrigere, at man skam ikke er konservativ. Selverklærede tolerante hører i reglen til de mest intolerante. Andy Ngo har en fantastisk videooptaget i det sydøstlige Portland på valgaftenen.

“On election night in Portland (3 Nov., 2020), hundreds of BLM-antifa protesters shut down the streets of a residential area of southeast Portland, Ore. They confronted people at their homes. In one instance, they stopped outside the home of a couple with a ‘Biden Harris’ sign, accusing them of white supremacy. They then rob another man of his phone for recording them.”(Andy Ngo)

ANNONSE

Mest læst

Knæfaldet