Kommentar

Optøjerne i USA er i færd med at gå over i noget dæmonisk, og Demokraterne og anti-Trump-medierne ægger dem til at fortsætte. Det er længe siden dette var en leg. Det er selve stabiliteten i samfundet, som er truet.

Faktum er at aktivisterne er så tungt udstyret at man kunne sige det samme om dem, som medierne siger om politiet: “tungt bevæbnet”. På flere af billederne er det vanskelig at se hvem, der er hvem. Dette er aktivister eller “demonstranter” som Reuters kalder dem, i Portland 26. juli. 

Det er ikke bare amerikanske byer som hærges af vandalisme og vold. Også i Vesteuropæiske byer går hoben amok. Nylig skete det i Frankfurt og Stuttgart. Det er ødelæggelser for ødelæggelsernes skyld. Da er det delstatsminister i Rheinland-Pfalz, Malu Dreyer (SPD) anmoder politiet om at “deeskalere” situationen.

ANNONSE

Det er samme toner som i USA: Når hoben går amok skal politiet trække sig tilbage. Så langt er undfaldenheden kommet at man viger pladsen for hoben.

Delstatsministeren formåede at mobilisere empatien også for hoben: De har haft det skidt længe pga. coronaen og har en opdæmmet frustration.

”Det handler hovedsageligt om en gruppe mennesker, der er utilfredse, fordi de ikke kan feste på grund af Coronaen. Der har ophobet sig frustration og had mod myndighederne og de såkaldte øvrigheder. “

-Den såkaldte øvrighed. Her går politikerne over en ny grænse. Selv når hoben knuser ruder og ødelægger er der kun en ting som gælder: Forståelse. Det burde få det til at løbe koldt nedad ryggen på almindelige mennesker som sidder forsvarsløse i deres hjem. Hvem skal forsvare dem?

Det er samme linje som Demokraterne følger i USA: De er på Antifa og BLM´s parti. Medierne tager hobens side.

Det er politiet som er problemet. norske Ritzau – NTB:

De føderale styrker fra Department of Homeland Security er tungt bevæbnet og benytter militære uniformer, men uniformene er uden navnemærker eller andre former for identifikation. Soldaterne kører også rundt i umærkede biler.

Det ville være latterlige betegnelser, hvis det ikke var så alvorligt. Alvorlig for politifolks liv og helbred og alvorlig for samfundets sikkerhed. Der findes kun et forsvar mod hoben, og det er politiet. De er sidste skanse. Venstresiden er mod politiet, selv når de går til angreb på samfundet.

Lad der ikke herske nogen tvivl: Det som sker i USA er uhyggeligt.

Demokratiske politikere som borgmester i Portland, Ted Wheeler, har for længst taget skridtet over i hobens lejr.

Men NTB spiller samme spil som CNN: Lader som om hoben har en god sag og at det er Trump som er problemet.

Når man tjekker en video fra Portland ser man hurtigt at medierne vildleder groft. Dette er som fra en krig og den har varet i over 50 dage.

 

Nedbrænding af bygninger er ved at blive et fast indslag, når BLM skal vise solidaritet med Portland eller Seattle

Det er regulære gadekampe som udkæmpes hver nat i Portland og Seattle. I stedet for at bakke politiet op, forlanger Demokratiske politikere at det føderale politi skal trækkes tilbage. Det er en splittelse midt ned gennem nationen, som bare bliver dybere og dybere.

Nancy Polosi kaldte politiet for stormtropper, det er det samme som SS. En anden Demokratisk kongresrepræsentant brugte udtrykket Gestapo. Demokraterne har kastet alle hæmninger bort og Republikanerne er lammede. De er ikke på højde med situationen.

 

We have Black Lives Matter, Antifa, and Revolutionary Communists here. I am in the protest.

They have destroyed 3 federal buildings and attacked officers at two pic.twitter.com/CyipALe1XL

— Anthony (@realanthonyc) July 26, 2020

Enhver, som ser denne sortklædte, maskerede pøbel forstår, at det er nihilister som må stoppes.

Men ikke Jerry Nadler:

I stedet kalder Hollywood-stjerner dem for “frihedskæmpere” og ordføreren i byen, hvor de sortklædte går amok, siger de repræsenterer “det bedste af vore demokratiske idealer”

Demokraterne har beskrevet described de føderale politiofficerer som nazister, “Gestapo” mens mainstream-medierne har bagatelliseret volden, hvilket førte til at Det Hvide Hus´ pressesekretær Kayleigh McEnany fredag afspillede en montage af videoer fra volden i Portland. Ingen af kabelnyhedskanalerne dækkede montagen; Fox News skar det væk, da bandeord optrådte på skærmen. cut away

Fredag gentog reiterated L.A.Mayor Eric Garcetti sin støtte til Portland-demonstranterne, som han torsdag sagde “repræsenterer det bedste af vores demokratiske idealer.” Han benægtede, at protesterne var voldelige, idet han sagde, at “individuelle” handlinger ikke udgjorde helheden.

Optøjerne i USA er i færd med at gå over i noget dæmonisk, og Demokraterne og anti-Trump-medierne ægger dem til at fortsætte. Det er længe siden dette var en leg. Det er selve stabiliteten i samfundet som er truet.

Demonstrators Attack Federal Buildings in L.A. in Solidarity with Portland

ANNONSE